V ljubezni so moški po navadi trd oreh, težko je vedeti kaj zares čutijo, saj pogosto skrivajo svoje prave emocije. Ampak tudi ko se moški zaljubijo postane nadzorovanje čustev težko obvljadljiva stvar. Izkazovanje ljubezni z dragimi večerjami, ogromnimi šopki cvetja in fotogeničnih gest niso pravi pokazatelji! Do ušes zaljubljenega moškega razkrijejo naslednje poteze:

 

  1. Spoštljivost na vsakem koraku

Tole gre po čisto enostavni logiki- zaljubljen moški bo svoji izbranki poskušal na vsakem koraku pokazati in dokazati, da je ona zanj veliko več, kot le lep obraz in telo. Čeprav je videz pomemben atribut, pri zaljubljenem moškemu v ospredje pridejo stvari pomembnejše od telesnih značilnosti.

 

  1. Vedno pripravljen na pogovor

V splošnem velja, da moški ne marajo dolgih pogovorov, kar pa ne velja za tiste, ki čutijo malo več. Zaljubljeni moški se je pripravljen pogovarjati ure in ure ter svoji izbranki zaupati svoje skrivnosti in ji resnično odpreti srce.

  1. Pomembni trenutki štejejo

Ne samo rojstni dnevi ali obletnice- moški, zaljubljen do ušes se bo spomnil tudi ostalih trenutkov, ki so pomembni za njegovo izbranko. S tem izkaže,  da partnerico dobro posluša in ve za stvari, ki jo v življenju osrečujejo.

  1. Biti vedno boljši postane pravilo

Moški v razmerju znajo postati zelo sebični, čeprav se bo resnično zaljubljeni moški potrudil delati na sebi in si prizadeval postati boljši moški, boljši človek. Svojemu egoizmu se odpove s popolnoma nesebično željo, da osreči svojo drago.

 

  1. Bori se za ljubezen

Povprečno število žensk, ki jih ima moški se giblje okoli pet. Za razliko od teh kratkotrajnih avantur, bo resni zaljubljen moški naredil vse, da svoje drage nikoli ne izpusti iz rok.

K. F.

Komentarji