Ste povsem do ušes zaljubljeni, niste pa prepričani, če ona isto čuti do vas? Da boste žensko pridobili na svojo stran, je zelo pomemben prvi vtis, ki bo ostal v spominu še zelo dolgo časa.

Ko moški spozna svoje sanjsko dekle, je povsem prerojen in komaj čaka na tisti trenutek, da se s punco dobita na prvem zmenku. Čeprav ste vi lahko že povsem prepričani, da ste spoznali sanjsko dekle, ona morda tega še ne čuti do vas. Z odlično izpeljanim prvim zmenko boste to morda hitro dosegli. Zelo pomembno je, da za prvi zmenek izberete primeren kraj. Predčasno se pozanimajte, kaj ima vaše novo dekle rado in jo odpeljite na njen sanjski kraj. Ko bo vaša simpatija slišala, da jo vabite na njen priljubljeni kraj, se bo veliko bolj z veseljem odzvala na povabilo in pridobili boste njeno naklonjenost. Ko se enkrat dogovorite za zmenek pa vam svetujemo sledeče:
 

Ne zamujajte

Točnost na prvem zmenku je zelo pomembna. Bolje biti na mestu srečanja nekaj minut pred dogovorom, kot minuto prepozno. S točnostjo boste dekletu pokazali, da ste resni in odgovorni. V kolikor boste zamudili, boste naredili slab vtis, saj si bo dekle mislilo, da je le ena izmed mnogih in da ona vas ne bo čakala.
 

Bodite urejeni


 
Urejenost je zelo pomembna, ampak pri njej ne pretiravajte. Velikokrat se namreč zgodi, da si s tem, ko se oblečete preveč svečano, ženska o vas ustvari napačno mnenje. Pri nasvetu, da bodite urejeni, ciljamo bolj na to, da ste umiti, obriti, da na zmenek pridete sproščeni in oblečeni v stilu, ki ga uporabljate tudi sicer.
 

Ne omenjajte svojih bivših

Pri pogovoru z vašo novo simpatijo raje uživajte v spoznavanju en drugega, svoje bivše partnerje pa pustite pri miru. Tudi če vas ona vpraša po njih, poskusite temo speljati v drugo smer, vsekakor pa o njih ne govorite preveč pozitivno, saj lahko ustvarite mnenje, da jih še niste preboleli.
 

Ne delajte velikih načrtov

Na prvem zmenku ne govorite o tem, da bi radi skupaj živeli in imeli otroke. To so teme za kasnejša obdobja v zvezi, takoj na začetku pa lahko dekle prestrašijo in si o vas ustvarijo mnenje nekega sanjača. Najdlje, do kamor lahko greste v prihodnost na prvem zmenku, je to, da se dogovorite za zmenek številka dve.
 

Ne dolgovezite

Res je, da na prvem zmenku čas hitro teče in da bi se vsi radi še pogovarjali in spoznavali drug drugega. Zelo pomembno je, da na prvem zmenku pokažete zanimanje o tem, da jo želite bolje spoznati, vendar morate začutititi, da po določenoem številu vprašanj postanete malo dolgočasni. Takrat poskusite vprašanja prihraniti za naslednjič.
 

Zaključek


 
Problem, ki se razlikuje od ženske do ženske. Nekatere si takoj želijo strastnega poljuba, druge imajo raje, če jih le pospremite domov in povabite na drug zmenek in spet tretje so zelo vesele močnega objema. Kaj ima rada vaša nova simpatija, ne vemo, če pa boste med zmenkom dobro opazovali, mislim da boste dobili dovolj jasnih nasvetov, česa si vaše dekle želi.

Prvi zmenek je zelo pomemben za razvoj zveze. Na njem bodite sproščeni in bodite to, kar ste. Naredite dober prvi vtis in lahko boste uživali z vašim novim dekletom.

 

U. S.

Komentarji