Pred tabo je nov teden. Preveri, kaj se ti bo dogajalo v tem tednu. 

 • OVEN – Ta teden je odličen čas za romantiko. Imeli boste veliko sreče v ljubezni, sploh v četrtek, ko bo Venera v levu v trigonu z Jupitrom v vašem znamenju. Četrtek je odličen dan za spoznavanje ljudi in druženje. V tem tednu boste zmagovali, a bodite pozorni, da se odločite za eno stvar, saj boste drugače izgoreli. V nedeljo bi se znale stvari obrniti, premislite katere stvari so boljše za celotno skupino in odstranite svoj močan ego.

 

 • BIK – Po hudem sporu boste v tem tednu dosegli preboj. Popravite sovje prizadete občutke in se združite kot družina. Tako boste dobili sprejetje, po katerem ste hrepeneli. Ne pozabite pogledati na vaš bančni račun in si začnite delati finančne načrte, da vas kakšna situacija ne bo presenetila. Mogoče je čas celo za kakšen dodaten posel.

 

 • DVOJČKA – Četrtek bo odličen dan za nova prijateljstva. Klepetajte z ljudmi, pogovorne sposobnosti vam bodo pomagale prebiti led z vsemi. Morda boste odkrili tudi nove trače, ki vam bodo všeč. Konec tedna bodo priložnosti za novo zabavo in nove začetke. Do konca leta, pa bo planet bojevnik v vašem znamenju, kar vam bo dalo strast, zagon in energijo, da lahko dosežete karkoli. Poleg dobrih stvari pa bo tudi nekaj frustracij. Počutili se boste omejene, zato poskusite najti nove načine, ki vas bodo nahranili.

 

 • RAK –  Četrtek prinaša veliko možnost povišice, ko bo Venera v levu v trigonu z Jupitrom v ovnu. Zaradi vaše želje po denarju ste še posebej ambiciozni, vendar pazite, da ta denar porabite pametno, sicer ne bo dovolj, da bi zdržali do jeseni.Ko bo Mars v soboto vstopil v Dvojčka, bo življenje za vas lahko nekoliko grobo in bo ostal v vaši podzavesti do konca leta. Vsa vaša energija bo osredotočena navznoter, kar bo otežilo sprejemanje odločitev, ko vas vleče v vse smeri. Osredotočite se na duševno, čustveno in duhovno skrb zase na svoji poti k samosprejemanju. Morda bi si želeli vzeti odmor od svojih najbolj intimnih odnosov, ko se retrogradna Vesta v nedeljo vrne v vaše območje transformacije. Določena razmerja imajo lahko velike težave z mejami in morda boste imeli težave pri postavljanju omejitev.

 

 • LEV – Odnosi naj bi poskrbeli za dobro počutje, a ko bo Venera v vašem znamenju v četrtek v trigonu z Jupitrom v Ovnu, se boste zaradi njih počutili fantastično. Vaše pomembno razmerje vas bo dvignilo in povečalo vašo samozavest, tako da boste lahko storili vse. Še posebej zato, ker boste dobili dodaten zagon inovacij, ko bo Mars v soboto vstopil v Dvojčka in se premaknil v vaše socialno območje. Preostanek leta boste imeli močno željo spremeniti svet na bolje. Uporabi svojo duhovitost in neskončno število socialnih povezav, da ti bodo pomagali doseči svoje visoke ideale, Lev. Vendar pa lahko nekateri vaši najpomembnejši odnosi zaidejo iz tira, ko se retrogradna Vesta v nedeljo premakne nazaj v vaše območje partnerstva. Prej trdne pogodbe bi lahko padle v vodo ali pa bi podpisali nekaj, ne da bi prebrali drobni tisk. Poskrbite, da bo vse na nivoju, sicer se lahko opečete.

 

 • DEVICA – Če želite, da ljubezensko razmerje zacveti, naj ostane zasebno, ko bo v četrtek Venera v levu v trigonu z Jupitrom v ovnu. Lahko razvijete močnejšo vez in globljo intimnost brez radovednih oči vseh, ki vas opazujejo. Vaša pozornost se bo morda preusmerila z romantike na vaše ambicije, ko bo Mars v soboto vstopil v dvojčka in se premaknil v območje vaše kariere. Preostanek leta boste bolj kot kdaj koli prej odločeni doseči svoje cilje in delati na svojem ugledu. Želiš si veliko, Devica, vendar se poskušaj osredotočiti na eno stvar naenkrat – in naredi trden načrt, kako to doseči – ali pa ne boš naredila ničesar. Vendar se boste težko počutili produktivni, ko se retrogradna Vesta v nedeljo premakne nazaj v vaše območje navad, zaradi česar se ne boste mogli osredotočiti. Morate najti svojo disciplino, ko uravnotežite preizkušene in prave navade z inovativnimi idejami.

 

 • TEHTNICA –  Skupno delo vam lahko pomaga doseči vse, ko bo v četrtek Venera v levu v trigonu z Jupitrom v ovnu. Partnerstvo s prijateljem v podjetju ali celo kot par vam bo pomagalo spoznati, da ste zelo dobra ekipa. Poletje se končuje, vendar boste imeli priložnosti za dogodivščine in odkritja, ko bo Mars v soboto vstopil v Dvojčka in se preselil v vaše območje širitve do konca leta. V naslednjih nekaj mesecih se boste odpravili na dolga potovanja, da bi spoznali svet. Tvoja prepričanja se lahko spremenijo, ko prevzameš nova mnenja, tehtnica. Toda nedelja bi lahko bila nekoliko razočarana, ko se retrogradna Vesta premakne nazaj v vaše območje užitka. Ustvarjalne projekte ali celo gledanje filma bo morda težko uživati ​​ali celo dokončati. Romance bodo vroče in hladne, saj vas zanimajo vsi in nihče.

 

 • ŠKORPIJON –  Vaše službeno življenje poteka gladko, ko bo v četrtek Venera v levu v trigonu z Jupitrom v ovnu. Vaši poklicni odnosi bodo povečali vašo produktivnost in vam pomagali izboljšati svoje navade, ko boste delali proti svojim ciljem. Življenje bo kmalu postalo zelo intenzivno do konca leta, tako v dobrem kot v slabem smislu, ko bo Mars v soboto vstopil v Dvojčka. Mars bo v vašem območju transformacije in bo v vaše življenje prinesel nekaj večjih sprememb. Čeprav je enostavno vzpostaviti močne vezi z ljubljenimi, se Škorpijon ne oklepajte premočno z nikomer. Prav tako se boste morali ukvarjati z mejnimi vprašanji, ko gre za vaše družinsko življenje, saj se retrogradna Vesta v nedeljo premakne v vaše domače območje. V naslednjih nekaj tednih boste morali uravnotežiti želje vaše družine s svojimi potrebami, če boste kdaj želeli mir. Čeprav imate radi svojo družino, Škorpijon, ne dovolite, da hodijo po vas.

 

 • STRELEC – Četrtek je lahko zabaven večer, ko se naučite novih stvari, ki vam prinašajo veliko užitka, saj je Venera v levu v trigonu z Jupitrom v ovnu. Ne glede na to, ali se naučite nove umetniške tehnike ali novega giba v postelji, je lahko pomembno, da se odprete novim informacijam (*pomežik*).Preizkusite te nove poteze v soboto, ko Mars vstopi v Dvojčke in se do konca leta premakne v območje vašega partnerstva. Ljubezen in odnosi se lahko v naslednjih nekaj mesecih počutijo kot vožnja po toboganu, ko boste doživeli veliko vzponov in padcev. Raje se odloči, s kom se želiš voziti po toboganu, Strelec.Vendar nikogar ne vabite ven, ko se bo retrogradna Vesta v nedeljo vrnila v vaše komunikacijsko območje. Morda bo težko razbrati svoje stališče, še posebej, ko greste na tangente. Ko postane vaš miselni proces zmeden, jemljite stvari počasi.

 

 • KOZOROG – Če se nameravate preseliti k nekomu ali vzpostaviti vez z nekom posebnim, je četrtek pravi dan za to, ker je Venera v levu v trigonu z Jupitrom v ovnu. Povezovanje z ljudmi, s katerimi živite, lahko resnično spremeni hišo v dom. Deljenje je skrbno! V naslednjih nekaj mesecih bo vaše zdravje najpomembnejša stvar v vašem življenju, ko bo Mars v soboto vstopil v dvojčka. Planet bojevnika bo v vašem območju produktivnosti, zaradi česar boste še posebej aktivni in produktivni. Uporabite to energijo, da bo vaše telo močnejše in vaš um bolj zdrav. Samodisciplina bo težka, a če boste predani osebnemu izboljšanju, se boste počutili veliko bolje.Vadite samodisciplino glede svojih potrošniških navad, ko retrogradna Vesta v nedeljo vstopi v vaše vrednostno območje, zaradi česar je težko zadržati denar. Lahko celo izgubiš denar, ne da bi vedel, kam je sploh šel, Kozorog.

 

 • VODNAR – Načrtujte nekaj pomembnih pogovorov, ko bo v četrtek Venera v levu v trigonu z Jupitrom v ovnu. Ta vidik lahko pripomore k nemotenemu poteku pogovora, saj bosta s partnerjem o vsem na isti strani, kar dolgoročno olajša življenje. Zaupajte nam. Še posebej, ko čutite val ustvarjalne strasti v naslednjih nekaj mesecih po vstopu Marsa v Dvojčka v soboto. Mars bo v vašem območju užitkov do konca leta, zaradi česar bo to obdobje romantike, zabave in ustvarjalnosti. Sledite svojim strastem, tudi če niste prepričani, kam vas vodijo, Vodnar. Vendar pa ste videti kot malo raztresen, ko se retrogradna Vesta v nedeljo premakne nazaj v vašem znamenju. V naslednjih nekaj tednih vam bo težko biti pozoren, še posebej ko boste spoznavali nove ljudi. Bodite previdni, sicer vaš prvi vtis morda ne bo najboljši.

 

 • RIBI –  Četrtek je odličen dan za odnose, saj je Venera v levu v trigonu z Jupitrom v ovnu. Ta vidik vam pomaga odkriti, da lahko zdrav odnos izboljša vsa področja vašega življenja. Sodelovanje s sodelavci vam lahko prinese bonus, zdrav romantičen odnos pa lahko dvigne vašo samozavest. Preostanek leta se boste držali blizu doma, potem ko bo Mars v soboto vstopil v Dvojčka in se preselil v vaše domače območje. To vam ustreza, saj boste imeli veliko projektov za delo. Samo ne zapletite se tako v prenovo hiše, da si ustvarite več težav. Končajte teden tako, da se poglobite v svoje občutke, ko se retrogradna Vesta v nedeljo premakne nazaj v vaše območje zdravljenja. V naslednjih nekaj tednih boste znova pregledovali stare rane, namesto da bi jih celili. Nehajte se motiti z bolečino in se prisilite, da greste naprej, Ribi.

 

vir: horoscope.com

Komentarji