Zakaj sploh potrebujemo delovne hlače in zakaj navadne hlače niso najbolj optimalna rešitev? Navadne hlače ali kavbojke so lahko udobne, a ne nudijo istega nivoja zaščite kot delovne hlače, ki so izdelane prav za ta namen.

Zaščita

Pri delu v težkih razmerah nošenje hlač, ki so izdelane za udobje ni najboljša izbira. Prednost delovnih hlač je, da so izdelane iz materialov, ki so mnogo trpežnejši od navadnih hlač. Tako si zagotovimo, da nas bodo naše obleke zaščitile pred morebitnimi urezninami ali kakšnimi drugimi težjimi poškodbami. Delovne hlače so tako najboljša denarna naložba, saj nam z njimi več ni potrebno skrbeti za morebitno uničenje naših hlač ali celo za telesne poškodbe.

pastedGraphic.png

Fleksibilnost

Vsi vemo kako nefleksibilne so lahko navadne hlače, pa naj si bodo kavbojke ali pletenke. Delovne hlače nam omogočajo maksimalno fleksibilnost pri delu, saj so narejene iz mešanice bombaža in poliestra, ki naredi naš material bolj elastičen in fleksibilen. Če je fleksibilnost pomemben aspekt vašega dela so delovne hlače skoraj nuja.

pastedGraphic_1.png

Dodatni žepi in hramba

Če pri delu uporabljamo različna orodja se nam kdaj zdi, da dva žepa na navadnih hlačah preprosto nista dovolj. Zaradi večjega števila žepov, trakov in ostalih elementov z delovnimi hlačami privarčujemo kar nekaj dragocenega časa. Vračanje po orodje več ni potrebno –preprosto lahko vse nosimo s sabo.