Zbrali smo 15 najdražjih porok slavnih oseb vseh časov:

1. Mariah Carey in Nick Cannon

V petletnem zakonu sta Mariah Carey in Nick Cannon dvakrat obnovila zaobljubo. Ena od teh zaobljubj e vključevala čarobno praznovanje v Disneylandu. Sanjske poroke so se zgodile po zaprtju parka in stanejo 180.000 dolarjev. Par se je leta 2014 ločil.

2. Julianne Hough in Brooks Laich

Plesalka Zvezde plešejo se je leta 2017 poročila z zvezdo NHL Brooke Laich. Houghova poročna obleka Marchesa po meri je stala okoli 20.000 dolarjev, skupni znesek za poroko v Idahu na prostem pa naj bi bil med 232.000 in 236.000 dolarji.

 

3. Sean Lowe in Catherine Giudici

Eden izmed najljubših parov države Bachelor je vezal voz na TV-slovesnosti, ki naj bi stala približno 250.000 dolarjev. Na njuno srečo jima ni bilo treba plačati niti drobiža. ABC je pokril vse stroške

4. David in Victoria Beckham

Najbolj eleganten par je imel 800.000 USD vredno poroko na irskem gradu Luttrellstown 4. julija 1999. Dogodka se je udeležilo več kot 200 ljudi.

5. Khloé Kardashian in Lamar Odom

Eden od korakov z največjimi trenutki Kardashian (ali vsaj najbolj opazen) je bila Khloéina poroka z Lamarjem leta 2009. V poroki za 1 milijon dolarjev so bili prikazani številni slavni gostje. Leta 2013 sta se razšla.

6. Ivanka Trump in Jared Kushner

Poroka Ivanke Trump v višini 1 milijona dolarjev leta 2009, sestavljena v samo treh mesecih, je bila v Trump National Golf Clubu v Bedminsterju, NJ. Trinajstplastna torta, ki so jo gostje pojedli , naj bi stala okrog 70.000 dolarjev.

7. Donald in Melania Trump

Trumpov skupni strošek tretje zakonske zveze je bil prav tako milijon dolarjev. Medtem ko par ni porabil toliko za svojo torto, je Melanijina obleka Dior po meri s 13-metrskim vlakom stala 100.000 dolarjev.

8. Brad Pitt in Jennifer Aniston

Če obstaja kakšna slavna poroka, na kateri bi si želeli biti, je to ta! Poroka Brad Pitta in Jennifer Aniston iz leta 2000 je bila takrat najbolj vroča vstopnica v Hollywoodu. Par je porabil 100.000 dolarjev samo za varovanje poroke, skupen strošek celotne pa je znašal milijon dolarjev. Ločila sta se leta 2005.

9. Madonna in Guy Ritchie

Madonna je za svojo poroko z znanim režiserjem Guyem Ritchiejem leta 2000 z diamantno tiaro iz leta 1910, ki jo je nekoč nosila monaška princesa Grace Kelly, odštela 1,5 milijona dolarjev. Po osmih letih zakona se je par ločil.

10. Kim Kardashian in Kanye West

Druga poroka Kim Kardashian z reperjem Kanye Westom naj bi stala 2,8 milijona dolarjev.

11. Tom Cruise in Katie Holmes

Če se želite poročiti v italijanskem gradu in obleči celotno poročno zabavo v Armani, bo najverjetneje stala 3 milijone dolarjev. Po poročanju naj bi trajalo 350 ur, da so postavili vsak kristal za slovesno obleko Katie Holmes. Par se je leta 2006 po šestih letih zakona razšel.

12. Justin Timberlake in Jessica Biel

Verjetno niste vedeli, da je Jessica Biel ušla po netradicionalni poti in nosila roza obleko Giambattista Valli Haute Couture po meri, ko je hodila do oltarja. Samo ta odločitev naj bi stala 100.000 dolarjev – le delček njihovega posebnega dneva v višini 6,5 milijona dolarjev.

13. Michael Jordan in Yvette Prieto

Več kot 300 ljudi se je udeležilo poroke košarkarske legende v Jupitru na Floridi. Usher in Robin Thicke sta bila le nekaj ljudi, ki so nastopili na proslavi. Ocenjuje se, da je dogodek stal okoli 10 milijonov dolarjev.

14. Prince William in Kate Middleton

Ko si član kraljeve družine, ne gledaš veliko na denar. Ta kraljeva poroka je stala 34 milijonov dolarjev, skoraj ves izkupiček (33 milijonov dolarjev) pa je šel za varovanje ene izmed največjih porok vseh časov.

15. Prince Harry in Meghan Markle

Še ena kraljeva poroka, ki je bila tokrat večja od prejšnje. Po vzoru, ki se zdi družinska tradicija, sta princ Harry in Meghan Markle samo za varstvo poroke zapravila približno 40,1 milijona dolarjev. Skupaj je poseben dan stal okoli 42,8 milijona dolarjev.

Vir: Men’s Health

Komentarji