Želja vsakega moškega je, da bi se popolna ženska zaljubila vanj. Vendar pa lahko pri ženski, ki je bolj občutljive narave, hitro storimo kaj narobe. Kako pa lahko s triki dosežemo, da se nekdo v nas tako rečeno ˝zatreska˝? Verjetno se je to vsaj enkrat v življenju vprašal vsak moški. Za vas smo pripravili 5 trikov, ki vam bodo pomagali, da se bo lepotica zaljubila prav v vas.

Več kot samo prijatelja
Spoznali ste popolno žensko in pripravljeni ste storiti vse, kar je v vaši moči, da jo osvojite. Že ob prvem pogledu nanjo ste vedeli, da želite biti več kot pa samo prijatelj. A če se boste z njo pogovarjali o stvareh, o katerih se pogovarjate s prijatelji, potem lahko pozabite na nekaj več kot prijateljstvo. Z njo želite ustvariti intimno zvezo in naboj, ki vaju bo erotično privlačil. Za začetek moramo izpostaviti, da ženske posvetijo veliko svojega časa in potrpežljivosti, da iz hiše odidejo urejene. Med pogovorom z njo jo lahko izzivate tako, da pohvalite njen videz, tudi sama pa se bo morala pred vami pokazati v najboljši luči. Ne samo na zunaj, ampak tudi navznoter. Če med vama nastane sproščeno ozračje jo lahko malo podražite, s tem pa boste dosegli, da ji bo malce nerodno a se bo kljub temu počutila še naprej sproščena in se bo prisrčno smejala. Zagotavljamo vam, da bo med vama preskočila iskrica.

Dober poslušalec
Za vsako dobro stvar je potreben dober pogovor. Zapolnite si, da se ne pogovarjate s prijatelji, zato naj pogovor ne bo preveč objektiven in agresiven. Z njo se pogovarjajte o čustvih, odnosih in doživljanjih. Ženske rade govorijo in ne marajo, da jih prekinjamo. Če vas zanese in se to zgodi enkrat se ji vljudno opravičite in podajte izgovor :˝veš sem te gledal v oči in nisem mogel več strmeti brez, da bi rekel nekaj˝. Pokazali ji boste, da jo spoštujete in da jo postavljate na prvo mesto.

Pogled skozi oči v dušo
Se vam zazdi, da kdaj človeka tako dolgo gledate, da že skoraj vidite njegovo dušo? Dolgi pogledi iz oči v oči bodo med vama zagnali energijo, kateri se ne bosta morala upreti. Nič besed ni potrebnih, samo dolg pogled, ki lahko traja dokler prvi ne odmakne pogleda. Večinoma prve poglede odmaknejo ženske, morebiti zaradi sramežljivosti ali pa zaradi občutka negotovosti. Povejte ji, da ima čudovite oči in da bi se v njih z lahkoto izgubili.

Telesni stik
Poleg zapeljevanja in dolgih pogledov je za zapeljevanje ženske predvsem pomemben telesni stik. Že sam pristop do ženske in prvi telesni vtis vam lahko delo olajša ali pa tudi oteži. Od začetka ji lahko namenite kakšen topel objem, ko pa začutite, da se med vama že plete nekaj več ji ob pozdravu podarite poljub na lice. Ta vam bo zagotovil, da ne boste izpadli preveč vsiljivi, ona pa bo o poljubu razmišljala še cel teden. Priporočljivi so tudi manjši dotiki, kot so dotiki rok in dotik noge. Lahko se tudi dotaknete njenega vratu in si na primer ogledate njeno ogrlico, obenem pa se ji globoko zazrete v oči. Ob takem pogledu ji bo srce, kar poskočilo.

Govorica telesa
Naučili smo vas kako se z njo pogovarjati in se je dotikati. Kako naprej? Ustvarili ste nekaj intimnega ali pa ste v njenih mislih celo sprožili misel, da bi si morda želela nekaj več kot le vašega prijateljstva. Zadnji in odločilni korak, ki pomeni iz prijateljstva preiti v ljubkovanje in nazadnje zmago saj ste osvojili žensko svojih sanj. Ne bodite napadalni, saj bi jo lahko takšno vedenje odvrnilo, temveč delajte majhne a za vaju velike korake. Izkoristite vsako majhno priložnost, da se ji globoko zazrete v oči. Glejte jo kot da si jo neizmerno želite hkrati pa opazujte tudi njene ustnice. Takšni naj bodo premori med pogovori, ko samo strmita drug v drugega. Če vam tudi sama vrača zapeljiv pogled, ki vas kar boža po srcu, potem ste na pravi poti. Pozorno opazujte njene reakcije. Vam ne vrača pogleda? Se živčno preseda, pogleduje na uro ali telefon? Njeni pogledi in telesna govorica vam lahko povedo marsikaj. Če igro zapeljevanja igrata oba, potem ste dobili zeleno luč za naslednji korak. Pripravljeni ste, da si z njo izmenjate prvi pravi poljub.

K. S.

Komentarji