V času koronavirusa smo primorani ostati doma. Ko smo samo doma, pomeni, da bomo zaužili več hrane in manj gibanja. Vsekakor pa morate ostati motivirani, da poskrbite za svoje telo. Za vas smo zbrali nekaj brezplačnih programov in aplikacij, ki vam bodo pomagale ostati fit, kljub dolgočasnim dnevom od doma.

Peloton

Sicer plačjiv (13$ na mesec), a so se na Pelotonu odločili ponuditi 90-dnevni brezplačen dostop do njihovih vaj. Aplikacija vključuje visoko kakovostne videje vključno z jogo, meditacijo, kardio, vajami za moč itd. Omogoča tudi zvočne lekcije za tek na prostem.

CorePower Yoga

Pri CorePower Yogi so poskrbeli za tedenske objave novih vaj joge in meditacije, ki bodo v v vas sprostili telo in duha.

Nike Training Club

Aplikacija, ki je vedno dostopna vsem in je vedno brezplačna, vsebuje veliko vaj, ki jih lahko počnete od doma. Lahko si tudi ustvarite svoj urnik vaj, ki ga opravljate čez teden.

Več informacij o Nike Training Club

Les Mills

Za brezplačen mesečni dostop so poskrbeli tudi na Les Millsu, kjer najdete različne vaje boksa, plesa in joge.

Več podatkov o vadbah Les Mills

Blogilates

Znani fitneser Cassey Ho je za vas pripravil 14- dnevni program v samoizolaciji, ki vam bo pomagal ostati fit.

28-dnevni izziv Blogilatesa

Barry’s

Znana firma za fitnes je z 15. marcem zaprle vse studie po ZDA in Evropi. Pri Barry’s so se odločili, da bodo vsak dan delili videje za telovadbo od doma.

Komentarji