Popolnost ženskega telesa niso zasvojenost vsakega moškega. Številni obožujejo tudi nepravilnosti, poglejte katere so tiste, ki osvojijo moške!

Obline – Moški obožujejo obline in ženske, ki se ne sramujejo svojega telesa. Pravijo, da si vsak želi, da »ima kaj za prijeti«. Več kot 70% priznava, da jih celulit in dodatni kilogram na ženski sploh ne motijo, še več, to je zadnje kar opazijo.

Hrbet- hrbet je zelo seksapilen del telesa, ki je v očeh moških precej poželjiv, ko ni preveč mišičast ali nima preveč maščobnih blazinic.

Zadnjica- Majhna ali velika, to je del telesa, ki moške zmeraj očara. Ker so moška telesa bolj »ravna«, iščejo obline na ženskih telesih, kamor spada tudi zadnjica. Razlogi za zakrivanje bolj obilnih in zaobljenih zadnjic so čisto odveč!

Prsti- čeprav prsti niso stvar o kateri preveč razmišljamo, so vendar del telesa, ki pritegne moško oko. Za neprivlačne opisujejo ogrižene, preveč dolge ali zelo barvno poslikane nohte. Najraje jih vidijo v bež ali rdeči barvi.

Vrat- številni moški pravijo, da je vrat znak ženstvenosti. Pravijo, da ga ženske preveč krat zakrivajo, kar je povsem nepotrebno. Nenazadnje je vrat vendarle najmočnejša ženska erogena cona.

Rame- tudi rame so simbol ženstvenosti, ravno tako kot vrat. Lepa, gladka ramena so eden izmed najbolj seksapilnih delov telesa. Raje kot mišičasta, vidijo bolj »suhljata«.

Ustnice– moški na ta del gledajo popolnoma drugače, kot ženske. Tudi če so njene ustnice ozke in tanke obnorijo moške če so uporabljene na pravih mestih.

Komentarji