Urejena in izklesana brada na moškem je šibka točka vsake ženske, saj le-ta ponazarja moškost in avtoriteto. Pa vendar brada, ki nebrzdano raste, hitro postane neurejena in vse prej kot privlačna. S pravimi izdelki za nego in nekaj uporabnimi nasveti pa se vaši bradi ne bo mogla upreti nobena ženska.

Moška nega je enako pomembna kot ženska. Koža je naš največji organ in zato si zasluži, da zanjo še posebno dobro poskrbimo. Gospodje pogosto pozabite, da morate tudi vi čuvati in negovati vašo kožo. Kako drugače pa boste čez nekaj let izgledali še bolj mladostni? Ne glede na to, ali imate radi popolnoma obrit obraz ali lepo negovano brado, naj vam kvalitetni brivniki za brado na spletni strani Notino pomagajo doseči urejen in negovan videz.

 

Na podlagi raziskav naj bi nežnejši spol moške brez brade dojemal kot zgolj partnerje za eno noč, medtem ko v moških z brado vidi resen potencial za dolgoročno razmerje. Vsaka ženska potihem hrepeni po moškemu z brado, saj le-ta ponazarja občutek varnosti. A zgolj, če je primerno urejena …

Urejanje brade pa je vse prej kot mačji kašelj. Tega se zavedajo tudi pri Notinu. Prav zato, ker svojim bradatim kupcem želijo le najboljše, so na trg postavili zgolj najboljše – kvaliteten brivnik za brado. Ponudba je zelo široka, saj lahko izbirate med svetovno znanimi znamkami kot so na primer Philips, Remington, Braun, Wilkinson Sword in še mnogo več. V tej pestri ponudbi lahko naletite na brivnike z mrežico pa tudi z brivnimi glavami, z akumulatorskim in omrežnim polnjenjem. Po čem se razlikujejo?

 

Brivniki z mrežico so opremljeni z rotacijskimi glavami z rezili in se popolnoma prilegajo potezam vašega obraza. V primerjavi z brivniki z brivskimi glavami so bistveno tišji. Električni brivniki z brivskimi glavami pa imajo sistem nihajočih rezil, nameščen pod glavami. Več kot je glav, tem bolj natančno je britje.

Britje samo po sebi še ni dovolj za popolnoma urejeno brado. Poskrbeti je treba tudi za aromo. Le kako drugače boste damam spodnesli tla pod nogami? Tudi če delo z britvico ali brivnikom odlično obvladate, se vsakomur včasih zgodi, da se ureže. Na tej točki na svoj račun pride galun. Ne poznamo bolj univerzalnega in obenem tudi naravnega partnerja, kot je galun. Le-ta nadomesti dezodorant, vodo za po britje ali pripravek za po piku žuželk. Gre namreč za mineral, ki nastane z oksidacijo naravnega kalijevega aluminijevega sulfata. Kar pa se tiče ureznin, kožo po pripetljaju temeljito navlažite, priložite galun in rana se bo hitreje zacelila.

Za vse, ki pa želite stopiti še stopničko višje, vam nenazadnje predstavljamo tudi barve za brado in brke. Barva za brado je zasnovana posebej za barvanje obraznih dlak. Z njeno pomočjo vam bodo mimoidoči kot bi mignil odšteli lepo vsoto let, sami pa se boste v svoji koži počutili boljše. Pred samo uporabo pa je potrebno najprej testirati občutljivost vaše kože. Kako?

 

  1. Pomešajte manjšo količino izbranega produkta z oksidantom glede na določeno razmerje mešanja,
  2. Mešanico testirajte na očiščeni koži na podlakti v razmerju cca 1 cm2.
  3. Pustite, da prosto deluje 48 ur.

 

Če med testom opazite pordelost kože ali srbečico, mešanico nemudoma umijte s telesa in izdelka ne uporabljajte več. Glede nadaljnjega nanosa katerekoli podobne barve pa se najprej posvetujte z osebnim zdravnikom.

 

 

 

Komentarji