Kakšne copate nosi moški v zavetju svojega doma, nam lahko veliko pove o njegovi osebnosti in načinu življenja. Dom je prostor, kjer smo kakršni smo, kjer se počutimo domače in varno pred predsodki okolice glede videza in oblačil. In del tega so tudi hišni copati. Zagotovo ste že kdaj prišli h komu na obisk in bili popolnoma presenečni, da oseba doma nosi odštekane copate, ki so popolnoma v nasprotju z vašo percepcijo te osebe?

Stari, razvlečeni in strgani sobni copati

Stari, razvlečeni in strgani moški copati so dvorezen meč. Po eni strani lahko kažejo na nematerialno plat osebe, varčnost in vrednoto, da jim zunanji videz ne pomeni veliko. Po drugi strani pa lahko kaže ravno nasprotno. Nekdo, ki doma nosi raztrgane copate, ki niso za drugam kot za v koš, kaže na svojo neurejenost in brezbrižnost. Tanka je meja med hipijem s strganimi copati, ki na tak način skrbi za okolje in med brezdomcem v lastnem stanovanju. 

Pisani copati z zabavnimi motivi

Če vam ob obisku moški ponudi klasične copate, sam pa nosi barvne copate ali copate z zabavnimi motivi, ste zagotovo prišli v dom osebe, ki ima smisel za humor ter na življenje gleda iz pozitivne in zabavne plati. Bolj kot so copati odštekani, bolj so samozavestni in prepričani sami vase. Če so takšni zabavni zimski copati povrhu podloženi še s krznom, pa imate opravka s pozitivno osebo, ki se ne ozira na mnenje okolice, ki sebe postavlja na prvo mesto in ki jo zelo rado zebe v stopala.

Copati za dedke

Saj veste, katere copate imamo v mislih. Tiste kariraste ali temne iz filca, s trdim podplatom in neuničljivim karakterjem. Imel jih je vaš dedek, verjetno jih ima vaš oče in zdaj jih imate še vi. S takšnimi copati sicer ni nič narobe, ampak vseeno si ne želite, da vaši gostje dobijo vtis, da ste zdolgočaseni in staromodni ter da ves prosti čas preživite v fotelju pred televizorjem. Z menjavo copat se ne rabite odpovedati kakovosti in trajnosti, le malce mladosti in razigranosti vdahnite v vaš vsakdan. Pobrskajte po spletni strani Brodi.si, kjer vas čakajo kakovostni usnjeni moški copati po vašem okusu.

Kakšne copate izbrati? 

Seveda ne gre soditi ljudi po copatih, vseeno pa so ti lahko lep zgled, kako se posamezniki obnašajo v svojem domačem okolju. Tako kot izbiramo oblačila, skozi katera pokažemo svoj okus in identiteto, so tudi kvalitetni moški copati na nogah na nek način odraz naše osebnosti, ne glede na to, ali ste jih izbrali sami ali dobili za darilo. Naslednjič, ko izbirate copate zase ali za prijatelje, imejte to v mislih, ne glede, ali so v ponudbi zabavni, klasični ali topli moški copati. 

Komentarji