Barva spodnjega perila o ženski razkrije marsikaj. Ženske seveda izbirajo različne barve spodnjega perila, vendar poskušajte ugotoviti katero barvo uporablja najpogosteje. Največ deklet naj bi večinoma uporabljalo kožno barvo spodnjega perila, drugo mesto pa si delita črna in bela.

Bež barva oziroma barva kože

Ta barva je znak iskrenosti in stabilnosti. Ženske, ki najpogosteje nosijo to barvo so enostavne, sproščene in samozavestne.

Črna barva

Ženska, ki obožuje črno perilo, je energična in erotična. Za njih velja da so mentalno zelo močne in samostojne.

Bela barva

Bela barva perila predstavlja nedolžnost in odprtost. Te ženske se rade učijo novih stvari, rade odkrivajo nove izzive. Z njimi je ponavadi lahko skleniti kompromis.

Tople barve (rdeča, oranžna, rumena)

Te barve so barve strasti, izzovejo občutek vitalnosti in lahko povišajo krvni pritisk in hitrejše bitje srca. Rdeča barva spodnjega perila predstavlja energično, strastno in aktivno žensko. Takšna ženska nikoli ne okleva in si vedno vzame tisto, kar želi. Rdeča barva pa poleg energičnosti odkriva tudi  negativne lastnosti, saj se tem ženskam hitro spreminja razpoloženje, večkrat ste lahko priča tudi dramatičnim izpadom. Če zavrnete žensko, ki nosi rdeče spodnje perilo, lahko v njej prebudite jezo.

Pastelne barve (svetlo roza, svetlo modra …)

Ženske, ki najraje nosijo svetle barve so ponavadi nežne, romantične in ljubeče. To so ženske, ki potrebujejo veliko ljubezni in pozornosti. Za njih velja tudi to, da težko naredijo prvi korak, predvsem kadar pride do ljubezni.

Perilo z barvitimi vzorci

Takšno perilo predstavlja igrivost ženske. Te ženske so ponavadi zelo zabavne in prijetne, v sebi so še vedno zmožne najti svojo otroško stran.

 

Pridobljeno: elite daily

L. Z.

 

Komentarji