Ne glede na to, ali ste v novem razmerju ali pa to traja že dalj časa, je valentinovo dan za razvajanje vaše partnerke. Vendar, ali je res potrebno nekaj kupiti? Današnja družba je potrošniško naravnana. To pride še bolj do izraza ob posebnih dneh in valentinovo ni izjema. Trgovine vas z oglasi želijo prepričati, da svoji partnerki kupite nekaj, kar ne potrebuje. Če se za vašo najdražjo na ta dan posebej potrudite, ji bo to pomenilo več kot drago darilo.

»Klasika«
Obstajajo darila, s katerimi ne morete zgrešiti. Že ob besedi valentinovo verjetno pomislite na rdeče vrtnice, elegantno večerjo, čokolado in še kaj. Če nimate druge ideje, bo vaša partnerka zagotovo vesela ene izmed prej naštetih pozornosti. Za te pa ni nujno, da jih podarite na valentinovo ali gregorjevo. Z vrtnico na čisto običajen dan boste svojo najdražjo še bolj presenetili, saj tega sploh ne bo pričakovala.

Škatla presenečenja
Za pripravo tega darila potrebujete dalj časa, vendar se bo porabljen čas zagotovo izplačal. Priskrbite si škatlo in jo skrijte, tako da vaša polovica zanjo ne bo vedela. Kadar boste imeli priložnost, položite nekaj v škatlo. Kadar bosta odšla na koncert ali izlet, si vzemite nekaj časa zase in kupite nekaj, kar jo bo spominjalo na ta dogodek. Če bo z veseljem brala knjigo, ji kupite še kakšno istega avtorja. Vas pošlje po nakupih v drogerijo? Izkoristite priložnost za nakup dišečega mila ali parfuma. Ko vam bo med vsakdanjim pogovorom zaupala, da nekaj potrebuje, lahko to kupite še isti dan in ji izročite ob naslednji posebni priložnosti. Tako boste vedno pripravljeni. Kadar boste za valentinovo, rojstni dan, božič ali kak drug poseben dogodek brez idej, enostavno vzemite nekaj iz škatle.

Foto album
Tudi priprava tega darila zahteva dalj časa. Zberite fotografije od začetka vajine zveze do danes. Te naj bodo raznovrstne, z njimi pa poskušajte zajeti vse pomembne trenutke, katere sta preživela skupaj. Po vrsti jih vnesite v foto album, vendar ob tem ne pozabite dodati komentarjev.

Posebno mesto
Svojo najdražjo odpeljite na posebno mesto – kjer sta se prvič spoznala, prvič bila na zmenku, prvič poljubila … Že lokacija sama bo za vaju ustvarila posebno vzdušje, ob tem pa se bosta lahko spominjala začetkov vajine ljubezni.

Še nekaj idej
Partnerko lahko presenetite z nekaterimi nevsakdanjimi idejami. Za oba kupite spodnje perilo v istem vzorcu. Namesto tega, da jo peljete na večerjo, jo pripravite doma. Še bolj zabavno bo, če se bosta kuhanja lotila skupaj. Presenetite jo s tiskalnikom fotografij. Kljub temu da so vse fotografije, katere potrebuje, na njenem mobilnem telefonu, so natisnjene fotografije nekaj posebnega. Enostavno ji podarite sebe. Pustite jo čakati do večera, medtem ko skoči pod tuš pa lahko le z dišečimi svečkami pričarate romantično vzdušje.

J. R.

Vir: https://www.askmen.com/entertainment/guy_gear/valentine-s-gift-ideas-for-her.html

Komentarji