Ni važno kdaj in kako, ampak sami veste, da ste naredili tisto ogromno napako, ki vas je stala ljubezni. A vaša ljubljena oseba se je vseeno odločila, da vam da še eno priložnost. Ne, to ni izraz njene šibkosti in danes vam bomo pokazali, da morate takšno žensko ljubiti še močneje.

Ženska, ki vas je ljubila, je imela zato temeljit razlog. Z vami se je počutila varno, ljubljeno in bila je srečna. Takoj, ko je začutila, da se čarovnija med vama izgublja, je pomislila, da izgublja svoj dragocen čas in ta ni vreden, da ga zapravi za vas. Odšla je. Ker je odšla in se pri tem ni počutila krivo, ne pomeni, da vas ni nikoli ljubila. Ko je minilo nekaj časa in vi še vedno niste morali nehati razmišljati o njej in kaj ste izgubili, vas prešine misel, da jo želite nazaj. Za to pa ste pripravljeni storiti karkoli.

In res, ko boste storili vse, da jo pridobite nazaj, vam bo dala drugo možnost. Te ne smete zapraviti. Oba vesta in ona še prav zagotovo, da je bila to vaša napaka. In zato je tudi na vas, da drugo možnost ne zapravite. Ženska, ki je pripravljena odpustiti napake in ti dati možnost, da ji pokažeš, kdo v resnici si, si zasluži, da jo ljubite do konca svojega življenja. Pokazala vam je, da je poleg vsega dobrega, kar ima, pripravljena odpuščati in če vi tega ne opazite, potem ni lepe besede, ki bi opisala kaj ste. Odpuščanje ne pomeni, da bo na napake pozabila. Zapolnila si jih bo še močneje, saj bo naslednjič odšla za vedno, če se bo zgodilo kaj takega.

Ker vam je odpustila ne pomeni, da je šibka ženska, ki se ne zaveda svoje kakovosti. Ravno obratno. Močna je. Ve, da vsak dela napake in so del vsakdanjega življenja. Tudi vaša. Do sedaj ni nikoli pomislila, da si zasluži boljšega od vas, ampak je ohranila upanje, da se še vedno lahko spremenite. Dala vam je možnost, da ji pokažete, da njena odločitev ni bila napačna. Ljubite jo bolj, kot ste kadarkoli ljubili kogarkoli.  Verjemite, da če zapravite še to priložnost, ne boste nikoli več srečali takšne, ki bi za vas storila prav tako.

K. S.

Komentarji