Čeprav so kače videti strašne in skrivnostne, lahko sanje o njih prinesejo spremembe v vaše življenje. Na Zemlji so prisotne že približno 130 milijonov let. Številne civilizacije – Egipčani, Inki, Kitajci, Maji in Azteki so se zavedali njihove smrtonosne figure, ki je postala del njihovih kultur. Krščanska kultura je kače prikazovala nekoliko drugače – kot simbole skušnjave in zla. Kaj pomenijo vaše sanje, v katerih so se znašle kače?

Sanje o živih kačah

Te bi nas naj opomnile na to, kaj dejansko smo in kaj smo v življenju dosegli. Te sanje naj bi nas postavile na realna tla.

Sanje o ubijanju kače

S kačami so povezana največja razočaranja in nepričakovane prevare. Če v sanjah ubijete kačo, lahko to pomeni, da vas nekaj pozitivnega osvobodi in osvetli, za vas se lahko začne novo obdobje.

Sanje o črnih kačah

Na splošno pomenijo sanje o črni barvi, da niste razumni in se prepuščate, da vas vodijo čustva. Če sanjate o črni kači, si lahko to razlagate kot skušnjavo, da ohranite odnos, ki sicer ni primeren.

Sanje o zelo velikih kačah

Kače lahko predstavljajo tudi greh. Večja kot je kača v sanjah, večje so lahko ovire, ki vam preprečijo doseganje ciljev. Lahko pomenijo bolezen, strah pred neuspehom ali nepričakovano izdajstvo.

Povzeto po: AmericaTV

J. R.

Komentarji