Iz leta v leto se ideali in kako naj bi ženska izgledala zelo spreminjajo. Ni pa se spremenilo to, da so za lep videz potrebna tudi ličila. Vsa večja uporaba le teh pa lahko pripelje do velikih dvomov. Moški se začnejo spraševati, če je to sploh ista oseba, ki je pod nanosom pudra, maskare, šminke itd. Pod okriljem tega vprašanja ste lahko zelo dolgo, a ko imate možnost, da jo vidite brez ličil, lahko vaše misli odreagirajo zelo drugače kot ste pričakovali. To se dogaja vsem moškim, ki so žensko spoznali do te mere, da jim je pokazala svoj pravi obraz. V nadaljevanju so najpogostejši tudi predstavljeni in v vsaj enem boste našli tudi svojega.

˝Tako torej zares izgleda brez ličil.˝
Z razkritjem njenega golega obraza boste moški končno dobili potrditev da je tudi brez vsega lepa in morda še lepša kot prej. Odleglo vam bo, saj ste si prej v glavi zaigrali celotno dramo, da vendarle pod ličili skriva nekaj groznega.

 

˝Zdaj vidim zakaj je vedno tako naličena.˝
Veliko od vas bo prišlo do ugotovitve, da pa kljub vsemu le potrebuje ličila. Opazili boste vse njene napake in se strinjali, da je te napake bolje skriti. Ni najbolj lep način ampak saj govorimo samo o notranjem glasu, ki v največ primerih ne želi spregovoriti navzven.

˝Bolj mi je všeč, ko ima vse to na sebi.˝
Ko jo enkrat vidite brez ličil, lahko konstantno začnete razmišljati, da vam je veliko bolj všeč  če je naličena. Nekateri boste šli celo do te meje, da vam brez ličil sploh ne bo všeč in boste upali, da bi se čim prej naličila nazaj.

˝Res mi zaupa in ji je udobno z mano.˝
Ženske se ličijo zaradi svojega boljšega počutja in da se počutijo lepe. Ko se vam bo pokazala v naravni lepoti bo to zanjo velik korak. Če jo imate zelo radi potem ne boste pomisli na nič druga kot pa, da vam mora sedaj res zaupati. Z vami se počuti udobno in je pripravljena, da jo spoznate v celoti. Tudi vse njene napake.

˝To je nemogoče.˝
Nekateri boste tako navdušeni nad tem kar vidite, da vas bo pustila odprtih ust. Opazili boste, da je brez ličil prav tako lepa ali pa celo še bolj. Vaše presenečenje pa bo lahko tudi tako veliko, da boste morda iztisnili iz sebe velik izidih in ˝waw˝.

˝Noče več moje pozornosti?˝
Takoj, ko se ženska iz katerih razlogov neha ličiti in vi seveda to opazite, se začnete spraševati ali noče več pritegniti vaše pozornosti. Recimo, da se je za večerjo primerno lepo urediti in naličiti ona pa se vam prikaže nenaličena in v nekakšnih preprostih oblačilih. Počutili se boste kot tepec, saj veste, da je lepa kakorkoli ampak se tudi enkrat ni uredila in potrudila za vas.

˝Končno je začela uporabljati svoj pravi obraz.˝

Na drugi strani pa lahko preveč naličeno žensko vidiš čisto drugače. V trenutku, ko se ta neha ličiti se bo v vas zgodilo olajšanje. Sploh če gre že za bolj navezano razmerje med vama, vem, nežen dotik njenega obraza pri poljubu vas pusti polnega ličil. Ni narobe, da imate takšno mišljenje bodie pa previdni kako ji boste to povedali.

˝Zanima me kaj druga je še umetno na njej?˝

Ličila lahko ženski obraz predstavijo čisto drugače kot pa v resnici je. Ko jo boste enkrat videli brez vsega je čisto možno, da boste začeli dvomiti tudi v druge dele telesa. Vprašanje, ali je še kaj druga umetno na njej poleg njenega obraza, pa vam bo neizogibno.

K. S.

Komentarji