Čutite, da se vaše razmerje bliža h koncu, a vam to ne ustreza. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali preprečiti razhod s partnerko.

Če želite to preprečiti, morate najprej spremeniti svoj pristop, to boste storili tako, da prenehate delati naslednje napake:

1. Nehajte jo spraševati, kaj morate spremeniti

Vaša partnerka ne želi biti vaša učiteljica kako biti moški. Če mislite, da delate kaj narobe je najbolje da se posvetujete s svojo mamo ali prijateljico. Seveda vaši partnerki ne bo všeč, če boste za vse nasvete spraševali mamo. Lahko pa jo vsake toliko uporabite kot izhod v sili.

2. Ne bodite pretirano prijazni

Vaša pretirana prijaznost in naklonjenost lahko tudi škodujeta, saj bo imela občutek nesvobode. Če ji kdaj pa kdaj namenite kanček več pozornosti, jo bo to razveselilo vendar ne pretiravajte.

3. Ne začnite opravljati dodatnih hišnih opravil

Vsak par si mora hišna opravila razdeliti. Če je v vašem razmerju problem, da vse opravi ona, je definitivno zadnji čas, da ji priskočite na pomoč. Če pa že opravljate opravila za katera sta dogovorjena, ne prevzemajte dodatnih. To bo lahko za krajši rok pomagalo, vendar ne bo preprečilo razhoda.

4. Ne izpovejte ji svoje ljubezni 10x na dan

Vaše izpovedovanje lahko prinese vašo partnerko še do hitrejšega končanja zveze, če nekaj ponovite prevečkrat (v tem primeru ljubim te), to izgubi pomen. S tem ji boste pokazali, da je v resnici ne ljubite, pa četudi je temu drugače. Namesto tega ji pokažite kako zelo jo imate radi, saj bo to bolj učinkovito.

5. Ne ignorirajte je

Ignoriranje vam bo prišlo prav le, če še ima veliko zanimanje za vas in se iz vas le norčuje, saj želi izvedeti koliko vam pomeni. Če pa je vaša partnerka do neke mere že izgubila zanimanje za vas ignoriranje ni pravi pristop, saj je vaš cilj da jo ponovno osvojite.

6. Ne pretvarjajte se, da je vse v najlepšem redu

Vajine prepire je treba razrešiti, če se želi z vami raziti, je najbolje, da se pogovorite z njo. Pretvarjanje, da je vse v najlepšem redu jo bo spravljalo ob živce. Ponovno jo osvojite, jo malo razvajajte in se z njo pogovorite.

Pridobljeno: The Modern Man

L. Z.

Komentarji