Ste pred kratkim spoznali dekle, ki vam je resnično všeč? Ne odlašajte in jo povabite na zmenek.

Velikokrat se zgodi, da moški predolgo čakajo s povabilom na prvi zmenek. V tem času se lahko močna čustva, ki so se razvila ob nedavnem srečanju, ohladijo, vaša simpatija pa najde objem pri drugem moškem. Vzrok za nastalo situacijo je, ker se moški ne more odločiti kam povabiti žensko. Ponavadi se zgodi, da se moški za punco, ki mu je res všeč, želi še dodatno potruditi. Povabilo na večerjo in v kino se mu ne zdi primerno, zanjo je pripravljen narediti nekaj drugačnega, nekaj več. Ob čakanju na pravo idejo pride do tega, da ženska ohladi svoja čustva, saj si dolgo čakanje na vabilo predstavlja, kot da zanj ni dovolj dobra. V pomoč, da morda vaša potencialna sanjska ljubezen ne bo splavala po vodi, vam navajamo nekaj predlogov za sanjski prvi zmenek. Najpomembnejše pravilo pri izbiri lokacije je, da se pred povabilom pozanimate, v čem vaša simpatija uživa. Največjo napako boste naredili, če boste zgrešili njena zanimanja in jo boste peljali na zmenek, kjer se bo zelo dolgočasila. Da si boste lažje predstavljali; ženske, ki ima rada športne adrenalinske zadeve, nikakor ne peljite na zmenek v muzej ali galerijo
 

Piknik v naravi


 
Narava je vsekakor zelo prijeten ambient za prvi zmenek. Zelo preprosta in odlična ideja je, da vzamete odejo, dobro vino in punco povabite na zmenek v naravo. Romantično vzdušje lahko še popestrite, če se na zmenek odpravite v večernih urah, da lahko s simpatijo uživate v čarobnem pogledu na zvezdnato nebo. Tako boste kar naenkrat na odličnem, mirnem ter romantičnem prostoru, kjer čas na vas ne bo vplival. Povsem se boste lahko sprostili in se dodobra spoznali med seboj. Če ste vsaj malo spretni, lahko prizorišče še dodatno popestrite z zakurjenim ognjem, da vam bo še bolj toplo, kot vam bo tako ali tako.
 

Izlet na morje


 
Morje že samo po sebi oddaja odlično sproščeno energijo. Takoj, ko se pripeljemo na obalo in vidimo morje, se naše razpoloženje spremeni. Zato je to odlična ideja za prvi zmenek. Simpatijo lahko odpeljete na obalo, izberete kraj, kjer ni prav veliko ljudi in se z njo prepustite toplim sončnim žarkom ter uživate v šumenju valov.
 

Povabilo v hribe


 
Če ste sami in je vaša nova simpatija vsaj malo navdušena nad lepotami hribov, je osvojitev enega vrha lahko odlična izbira za prvi zmenek. Najpomembnejše pri tem je, da izberete težavnost hriba, ki je primerna za oba, saj bi bila lahko prevelika zahtevnost velika napaka. V kolikor izberete pravi vrh, se ideja lahko spremeni v čudovit prvi zmenek. Na poti do vrha imate namreč dovolj časa za miren ter sproščen pogovor. Tako se lahko s simpatijo že tako dobro spoznate, da lahko na osvojenem vrhu skupaj v objemu uživata v čudovitem razgledu.
 

Kino ter pijača


 
Čeprav smo omenili, da je to že malo ven iz mode in je to stara klasika, s tem zmenkom vseeno ne morete brcniti v prazno. Če ste omejeni s časom in vam nobena ideja ni dovolj všeč, ne smete izgubljati časa. Izberite si dober film in jo povabite na zmenek, saj je najbolj pomembno to, da ji čimprej pokažete, da si želite njene družbe. Po končanem filmu jo lahko povabite še na prijeten pogovor ob pijači.

 

U.S.

Komentarji