Danes brada ni le da je odraz moškosti, ampak je že pravi statusni simbol. Z bujno brado moški pokaže pravo moč in moškost, zato je pomembna pravilna nega brade še kako pomembna.

Poglejte si 5 nasvetov kako lahko tudi vi na enostaven način poskrbite za sijočo brado.

  1. Vedno poskrbite za čisto in sijočo brado

Čista brada je negovana in sijoča brada. Z rednim umivanjem preprečite neprijetno srbečico in poskrbite za lepši izgled brade. Za enakomerno rast brade uporabite serum za sijočo brado, ki zagotavlja popolno hidracijo brade in kože ter preprečuje neprijetno vraščanje dlak. Z redno in skrbno uporabo boste preprečili rdečico ter suho kožo.

  1. Kako do mehke brade in enostavnega oblikovanja

Nega brade je pravi izziv, saj ima vsak moški drugačno strukturo dlake. Če želite da bo vaša brada prožna, močna in hkrati mehka, uporabite serum za redno nego brade, s katerim boste dosegli enakomerno ter lepo oblikovano brado. Derma-Luxehair serum za rast brade je popolnoma enostaven za uporabo, potrebujete le en nanos enkrat dnevno. Nanesite ga skrožnimi gibi ter nežno vmasirate v brado zvečer pred spanjem.

  1. Poskrbite za enakomerno rast brade

Verjetno si ne želite biti eden izmed tistih, kiga pesti redka in neenakomerno porasla brada. Če želite doseči enakomerno rast brade, je potrebna vztrajnost, potrpežljivost in pravilna nega brade. Naj vas razveselimo!  Serum za bujno rast brade stimulira rast brade saj deluje neposredno na folikularno disfunkcijo (oživlja dlačne mešičke) in tako omogoča hitrejšo ter novo rast dlak. Tako lahko na preprost način dosežete enakomerno poraščenost brade.

  1. Z rednim striženjem dosežite urejen videz in željeno obliko brade

Ne glede na to kakšno brado si želite, dolgo ali kratko, mogoče samo brčice, pravilna nega brade vedno vključuje tudi redno striženje. Zagotovite si ustrezne in kakovostne pripomočke za nego in britje, da oblikovanje brade zabavno in enostavno. Ne pozabite na ustrezno olje za nego brade s katerim zaključite vsako striženje. 

  1. Redno uporabljajte serum za nego brade

Serum za nego brade poskrbi za enakomerno in gosto rast brade. S kombinacijo aminoklislin zagotavlja polnejše dlake že od dlačnega mešička. Tako bo vaša brada že na otip bolj mehka in prožna, koža pod njo pa negovana in hidrirana. Idealen je za tiste nepotrpežljive, ki si želite hitro doseči enakomerno poraščenost brade, saj vzpodbuja rast novih dlak. Takšen serum za hitrejšo rast brade z boosting formulo je Derma-Luxehair serum za rast brade, ki ga najdete na https://derma-luxecosmetics.com/sl/

Komentarji