Čas je denar, to je pogosto slišan pregovor med obrtniki in podjetniki, pri katerih je poslovni uspeh odvisen od števila uspešno zaključenih del. In pri tem vam lahko veliko pomaga tudi predelava kombija v delavnico.

Mobilna delavnica močno pripomore k večji optimizaciji in prilagodljivosti dela, kar pa še zdaleč ni edina prednost takšne predelave. Nadaljujte z branje in izvedeli boste vse o predelavi kombija v delavnico in ključne prednosti takšne mobilne delavnice.

 

Mobilna delavnica in njeni najpomembnejši elementi

Ko je govora o mobilni delavnici, imamo v mislih predvsem različne modele in blagovne znamke kombijev, ki so predelani tako, da nam omogočajo varno prevažanje orodja, večjo preglednost in boljšo organizacijo dela.

Pri predelavi kombija v delavnico kreativnost praktično ne pozna meja. Vendar je najbolj pomembno to, da je kombi delavnica v celoti prilagojena vašim potrebam, zaradi česar ima lahko najrazličnejše elemente.

Med najbolj pogostimi so:

  • nakladalna rampa za kombi, s katerimi je nakladanje in razkladanje tovora enostavno;
  • podloge in obloge za kombi, s katerimi zaščitite vaše vozilo in ga ohranite v odličnem stanju;
  • Express zložljive police, ki omogočajo veliko prostora za shranjevanje in sortiranje tovora ali orodja;
  • strešni prtljažnik za kombi, ki vam omogoča varno prevažanje različnih vrst tovora;

zaščitna mreža za kombi, ki zagotavlja varno in ustrezno pritrjevanje tovora v skladu z zakonodajo.

K temu pa moramo dodati še vso modularno opremo, kot so razne police, predalniki in zabojniki, s pomočjo katerih je mogoče brez težav vsak kombi prilagoditi potrebam vseh dejavnosti.

Kako poteka predelava kombija v delavnico?

Ko se odločate za predelavo kombija v delavnico, je najbolje, da to prepustite pooblaščenim izvajalcem, kot je podjetje Provan – Evrovent d.o.o.. Postopek se začne s poizvedbo o vaših željah in potrebah glede na dejavnost, ki jo opravljate.

 

V podjetju vam izrišejo 3D projekt, pri čemer upoštevajo tudi vaše finančne zmožnosti. In če se z njim v celoti strinjate, se predelava kombija v delavnico lahko začne.

Vsa oprema, ki se uporablja za predelavo, je modularna, visoko kakovostna in profesionalna, celoten sistem pa je izdelan iz lahkega in trpežnega aluminija, zato ne predstavlja dodatne teže za vozilo.

Vendar pa s tem postopka predelave kombija v delavnico še ni konec. Kombi delavnico je potrebno tudi homologirati, kar pomeni, da mora biti predelava vpisna v potrdilo o skladnosti vozila. Če se želite izogniti vsem morebitnim težavam v postopku, mora biti seveda vsa oprema certificirana in A-testirana, zato je predelava v lastni režiji vsekakor odsvetovana.

 

5 ključnih prednosti mobilne delavnice

Dejstvo je, da kombi delavnica ni le trend, ampak je odziv na potrebe sodobnega časa. In če ste obrtnik ali podjetnik, ki želi biti na trgu konkurenčen, je predelava kombija v delavnico nujna, s tem pa boste deležni tudi številnih prednosti.

1.   Povečana mobilnost

Mobilna delavnica vam omogoča delo tudi na najbolj oddaljenih in manj dostopnih lokacijah, kar je še posebej pomembno izven večjih mest, kjer je dostop do specializiranih storitev dodatno omejen.

S kombi delavnico se lahko kadarkoli odpravite na pot, s tem pa boste bistveno povečali svojo mobilnost in v krajšem časovnem obdobju opravili več dela.

 

2.   Večnamenska uporaba

Predelava kombija v delavnico je izpeljana izključno po željah naročnika. S pomočjo profesionalne in modularne opreme je mogoče danes predelati kombi praktično za vse potrebe in dejavnosti, od elektro inštalacij in vodovodnih storitev do vrtnarske dejavnosti, različnih prevozov in še mnogo drugega.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.   Večja organizacija in učinkovitost pri delu

Če ste do sedaj neprestano iskali orodje, potem so z mobilno delavnico te skrbi popolnoma odveč. Celoten sistem modularne opreme vam omogoča pregledno shranjevanje in sortiranje orodja ter materiala.

S kombi delavnico boste zagotovo izboljšali organizacijo dela in povečali učinkovitost, celotno poslovanje pa bo postalo še uspešnejše.

 

4.   Varnost

S predelavo kombija v delavnico boste poskrbeli tako za varno delo kot tudi za varno in zanesljivo prevažanje opreme ali tovora.

S pomočjo opreme za privezovanje boste zadostili vsem zakonskim zahtevam in preprečili morebitno prevračanje ter poškodovanje tovora.

 

5.   Nizki stroški in hitra vzpostavitev

Kombi delavnica je stroškovno najbolj učinkovita rešitev, saj imate lahko svoje orodje in naprave shranjene le na nekaj kvadratnih metrih površine.

V primerjavi s pravo delavnico, so v tem primeru stroški investicije in stroški obratovanja bistveno manjši, kar dolgoročno prinaša večje dobičke. In če k temu dodamo še hitrost izvedbe, potem lahko svojo delavnico dobite že v nekaj dneh, in to brez zamudne administracije!

Bodite vedno korak pred konkurenco in poskrbite za uspešno poslovanje – s predelavo kombija v delavnico je to zelo enostavno!

 

Komentarji