Želite službo kjer boste lahko napredovali? Delovno okolje s čim manj stresa in dobrimi prispevki? Danes so v slovenskem vrhu predvsem poklici analitične, matematične in statistične narave.

Če se želite preizkusiti v bančništvu, na borzi ali kateri koli drugi obliki financ je delo analitika pravo za vas. Obilne plače ter možnosti kariernega napredka so zelo zgovorne vzpodbude, če iščete delo.

Kot programer ne morate zgrešiti. Visoki dohodki in visoka iskanost IT kadra so dobre vzpodbude za vse vzhajajoče računalniške ume.

Vse več podjetij prepoznava, da je delo njihovih analitikov zelo pomembno. Statistične analize pri kakršnih kolih firmah so dobro plačane in ne predstavljajo velikih obremenitev na posameznika.

Če s vidite bolj v medicinskih vodah, lahko premislite o specializaciji za slikovno diagnostiko. Ultrazvočna tehnologija ves čas napreduje, specialistov pa ni ravno na pretek.

Dobre zaposlitvene možnosti in dobre plače so skupna značilnost aktuarjev. Zavarovalniška zakonodaja in nove zavarovalniške storitve kažejo na odlične karierne možnosti v tej smeri.

Vas zanima delovanje spleta? Vam je všeč ozadje delovanja aplikacij? Razvijalec spletnih aplikacij je eden najbolje plačanih poklicev pri nas in po svetu.

Komentarji