Če se odločimo, da bomo kupili brezžični prenosni zvočnik, imamo pred seboj zelo težko odločitev, kajti na trgu je takšnih zvočnikov ogromno. Nekateri so majhni, drugi zelo veliki, nekateri so pa srednje veliki. Da ne govorimo o ceni, kajti razpon cen se giblje od 10€ pa vse do 500€.Torej, katerega izbrati?

Če upoštevamo vse faktorje pri nakupu prenosnega zvočnika je Anker Soundcore prenosni zvočnik zmagovalec. Kar se tiče cene je zelo poceni, in sicer zanj boste odšteli le 30€. Soundcore zvočnik za 30€ pa vam bo prinesel tudi zelo dobro kvaliteto zvoka z izjemno mero basov za tako majhen zvočnik, srednji toni so povsem zadovoljivi tako kot tudi visoki toni. Kot pri vseh zvočnikih pa začne zvok malo hreščati, ko glasnost navijemo do konca, vendar to težavo rešimo s tem, da jakost zvoka zmanjšamo za 2 enoti in imamo zelo glasno in čisto predvajanje glasbe.

Izgled Anker soundcore zvočnika je narejen zelo minimalistično in ni kičast. To je zelo dobra lastnost, kajti lahko ga postavimo kamorkoli in ne bo pritegnil preveč pozornosti. Velik je 16.5cm v dolžino in 4.5cm v višino. Zvočnik je tudi precej lahek (0.365kg), kar pomeni, da ga lahko zlahka nesemo povsod. Na zgornji strani ima zvočnik 5 gumbov, ki služijo upravljanju jakosti, izklopa in vklopa ter iskanje bluetooth povezave. Na strani ima zvočnik priključek za polnjenje in AUX priključek, če se ne želimo povezati z bluetooth tehnologijo.

Anker soundcore ima vgrajeno izjemno dobro baterijo s katero lahko predvajate glasbo 24 ur neprekinjeno z enima samim polnjenjem. Čas polnjenje traja pa 5 ur. Zvočnik vsebuje 2 majhna zvočnika, ki imata 3 W moči vsak, torej 6 W moči vse skupaj.

Zagotovo pri izbiri prenosnih zvočnikov preveč izbire. Nekateri so res predragi zato je izjemno videti kaj vse lahko dobimo z Anker Soundcore zvočnikom le za 30€.

V. R.

Vir: https://www.youtube.com/watch?v=N826TtJWxu4

https://www.youtube.com/watch?v=snxsnEHd4us

Komentarji