Podaljšan Ferrari naj bi bil najhitrejša limuzina na svetu in sedaj jo lahko kupite. Cena za to luksuzno vozilo znaša 252.000 €.

Ferrari 360 Modena stretch pospeši do 100 km / h v 6 sekundah. Ta avtomobil ima trenutno v lasti kar dva svetovna rekorda. Gre za najhitrejše vozilo v svojem razredu in najdaljši Ferrari na Zemlji. Svetlo rdeč avtomobil se trenutno nahaja v Avstraliji in je na voljo za prodajo tudi v tujini. Limuzina je bila proizvedena v letu 2003, v sedanjo obliko pa je bil spremenjena leta 2012. Sprejme lahko do 10 ljudi in doseže največjo hitrost 267 km / h. Limuzino poganja 3,6-litrski V8 motor, ki proizvede do 400 KM (298,3 kW).

V notranjosti lahko najdemo kinematografski sistem prostorskega zvoka, LED osvetlitev, televizijske zaslone in celo bar, ki je kot nalašč za tiste, ki želijo zabavo začeti že pred prihodom na cilj. Luksuzno vozilo naj bi bilo priljubljeno predvsem pri rezervacijah slavnih, avtomobilskih razstavah, promocijskih dogodkih in dirkah Formule 1, poleg tega se zanj zanimajo tudi filmska in glasbena industrija ter poslovneži. Ferrari 360 Modena stretch je nedvomno impresivno in nenavadno vozilo. Zagotovo bo pritegnilo zanimanje drznih kupcev z zanimivimi okusi.

 

Povzeto po: UNILAD

J. R.

Komentarji