Jemanje nekaj časa zase se lahko zdi sebično še posebej, če ste v razmerju. Ampak ti kratki trenutki, ki si jih lahko vzamete samo zase, vam lahko pomagajo in vas napolnijo z energijo. Vsak ima rad nekaj časa zase, ne glede na to v kakšnem razmerju je. Za vas imamo nekaj razlogov zakaj je pomembno, da si v vašem razmerju vzamete nekaj trenutkov zase.

1. Preživljanje preveč skupnega časa z vašo boljšo polovico lahko ima tudi slabe učinke na vaše razmerje. Vsakdo občasno potrebuje nekaj svojega prostora in časa. S tem boste naredili uslugo sebi in vašemu razmerju.

2. Pomagalo vam bo pri vaši samozavesti, poleg tega pa bo vaš zasebni čas spodbudil zaupanje med vami in vašim partnerjim.

3. Ali postanete sumljivi do svoje partnerke, če je nimate pod nadzorom? Če slučajno ne morete preživeti dneva s svojo boljšo polovico lahko postanete sumljivi. A temu se lahko izognete, če znate drug drugemu dovoliti nekaj prostora.

4. Obseg interesov zunaj vašega razmerja bo le-tega okrepil. Ko ste sposobni živeti življenje, ki presega vajino razmerje, imata na koncu dneva nekaj, kar lahko delita drug z drugim. Kaj bosta delila z drugim, če bosta ves čas skupaj? Tako bo komunikacija potekala in vama pomagala zgraditi bolj ljubeč in zaupljiv odnos.

5. Ne glede na to, koliko imate radi svojega partnerja, ne pozabite da ste bili pred vašim razmerjem posameznik. Ne izgubite svoje individualnosti v odnosu, če želite, da bo vaša veza uspevala.

Vir: MSN

Komentarji