Poroka predstavlja zaobljubo v odnosu do določene osebe za vse življenje. To je eden izmed najlepših trenutkov v posameznikovem življenju. “Kdaj se poročiti?” je na internetu pogosto iskano vprašanje. Pravi čas za poroko je odvisen od osebe do osebe. Do poroke pride, ko sta osebi pripravljeni prevzeti odgovornosti in dolžnosti, ki z njo pridejo. To se lahko zgodi zelo zgodaj ali pa celo v petdesetih. Odločitev je lahko od osebe do osebe precej drugačna. Za tiste, ki verjamete v vpliv nebesnih znamenj, je tu predstavljen primeren čas za poroko.

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ljudje, ki so rojeni v času tega astrološkega znamenja, na splošno niso znani po svoji obstojnosti. Zaradi tega se trudijo, da bi vse naredili čim hitreje. Tako lahko hitijo v zakonsko zvezo in na koncu škodujejo sebi in svojim partnerjem. Popoln čas za poroko je v poznih dvajsetih, ko se ovni v življenju počutijo stabilne in ustaljene.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Ti ljudje so zelo vztrajni in se lahko navežejo na nekoga, ki jih resnično ceni in obožuje. Glede na to bi se morali poročiti šele po odkritju resnične ljubezni – za to so primerna trideseta leta.

Dvojčka (22. 5. – 21. 6.)

Dvojčki so znan po tem, da se v svojih dvajsetih letih nikomur ne posvetijo preveč. V tem času so malce zmedeni. Tako je najboljša starost za poroko po 30. letu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakci imajo radi idejo o poroki in družinskem življenju, zato se po navadi poročijo mladi. Kljub temu včasih kmalu pride do konca zakonske zveze. Da se temu izognejo je najboljši čas za sklenitev zakonske zveze v poznih 20-ih ali zgodnjih 30-ih.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Levi so tisti, ki verjamejo v dolgoročne odnose.  Zaradi tega si vzamejo čas za iskanje pravega partnerja. Zato je primeren čas za poroko v 30-ih ali celo 40-ih.

Devica (24. 8. – 22. 9.)

To so perfekcionisti, ki imajo odločitve in stvari, ki jih v življenju potrebujejo, jasno določene. Zavedajo se tudi potrebe po partnerju. Ker so mirni posamezniki, je najboljša starost za poroko med 25. in 30. letom.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Tehtnice iščejo ravnotežje. Včasih potrebujejo več časa, da sprejmejo odločitve, a ko to storijo, jim je zelo jasno, kaj želijo. So potrpežljiva in preprosta bitja, ki pri partnerju ne zahtevajo veliko. Tako je prava starost za poroko v času dvajsetih.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Škorpijoni so pri odnosih zelo posesivni. Preden se odpravijo v odnos, zgradijo zaupanje. Ker so zelo čustvena bitja, jih lahko porušena zveza čustveno raztrga. Tako si morajo škorpijoni vzeti čas, da najdejo pravo osebo. Najboljša starost za poroko je v tridesetih.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Strelci potrebujejo prostor in čas, da sprejmejo odločitve v svojem življenju. Všeč jim je, da je vse popolno in na svojem mestu. Sprejmejo izračunana tveganja za določeno možnost uspeha. Primeren čas za poroko je sredi tridesetih let ali kasneje.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ti ljudje se dobro prilagodijo vsaki situaciji. Verjamejo v svoj nagon, v tisto, kar se v trenutku zdi prav ali narobe. Zaradi tega ni nobenih priporočil, poročijo se lahko pri katerikoli starosti.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vodnarji radi raziskujejo svoje priložnosti. Zato po navadi ostanejo samski, če ne najdejo ustrezne priložnosti za poroko z idealno osebo. Starost jim ne predstavlja ovire, a kljub temu je zanje najboljša poroka v tridesetih.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

To so velike osebnosti, ki imajo čudovit notranji jaz. Najbolje, da nadaljujejo iskanje življenjskega partnerja, dokler ne najdejo tistega, ki jih resnično razume in ceni. Najboljši čas poroke je zelo težko napovedati. Ta je lahko v dvajsetih ali poznih štiridesetih, odvisno od tega, kdaj bodo našli osebo, ki razume njihovo edinstveno osebnost.

Povzeto po: IndiaTimes

J. R.

Komentarji