Seks lahko čez čas postane dolgočasen in začuti se lahko, da se začnete oddaljevati od svoje drage. Da pa bi le tega malo začinili in si popestrili doživetje med rjuhami, lahko za to poskrbi hrana. Igranje s hrano vam bo omogočilo, da s partnerico prebudita živalski apetit in bosta želela zagristi drug v drugega. Morda se res ne sliši najbolj prijetno, vendar je zelo učinkovito, saj določena hrana, v postelji, vzbuja poželenje. Preden pa se posvetimo jedilniku , naj vas opozorimo, da hrana lahko gre vse povsod, le v tisto najbolj delikatno odprtino ne. Pride lahko do resnih vnetij vaše drage in to bi pomenilo dolgo sušno obdobje, brez seksa.

STOPLJENA ČOKOLADA

Čokolada je hrana, ki nam daje zadovoljstvo. Vsebuje namreč spojino, ki je povezana z dopaminom, ki se v možganih sprošča, kadar smo zaljubljeni. Le nekaj kapljic na goli koži pa ji bo to dalo še bolj pregrešen okus. Vaši dragi nanesite nekaj kapljic stopljene čokolade na prsi in jo potem z užitkom poližite.

ANANAS

Ste že slišali, da če nekaj ur pred seksom ješ sladki tropski ananas, bodo tvoje seksualne tekočine veliko bolj okusne. Če ste vedeli, da to velja za moške, naj vam povemo, da je tako tudi z ženskami. Če pojeste ananas pred poljubljanjem, pa bo ta poskrbel za bolj vzburjajoče poljube.

LEDENE PALIČICE

Lizanje sladoleda na palčki lahko moškega spravi ob pamet. Ženska vam, ko se ga loti z usti in jezikom, lahko namigne, kaj vas čaka. S sladoledom jo podrgnite po bradavičkah, lahko pa podrgnete svojega korenjaka, saj vam bo sprememba temperature prinesla nepredstavljiv užitek.

AVOKADO

Avokado je sadež, ki ima zelo veliko vitamina E in B. Pri seksu bo poskrbel , da boste dobili energijo, ki jo potrebujete. Razdelite koščke narezanega avokada na njene ustnice, dekolte, prsi in stegna. Naj bo to vaš dodatek, medtem ko jo boste negovali oralno.

KOKOSOVO OLJE

Njam, njam. Mastno in drseče. Mogoče ob tem pomisliš na nekaj drugega, a kokosovo olje lahko služi tudi kot naravni lubrikant. Nekaj kapljic ga nanesi na njeno telo, tudi na ˝žgečljivček˝. Da se bosta še bolj povezala, lahko enako stori draga z vašim penisom. Olje ne bo povzročilo težav tudi, če konča v njej. Le ne uporabljajte ga s kondomom iz lateksa, ker se lahko strga. Tega pa najbrž ne želite.

MED

Med vsebuje mineral, ki pomaga uravnati estrogen in testosteron. To pa posledično poveča vašo spolno vzburjenost.

LUBENICA

Ne samo, da je dobra, ampak ima tudi veliko pozitivnih stranskih učinkov. Eden izmed teh je, da vsebuje citrulin in aminokisline, kar bo intimne dele vaše drage pripravilo na vročo akcijo

K. S.

Komentarji