Po številnih ugibanjih je potrjeno, da bodo prijatelji istoimenske serije navdušili oboževalce z vrnitvijo na televizijske ekrane.

Več kot 15 let je že minilo od zadnje, zaključne epizode najbolj gledanih serij vseh časov. Zadnja epizoda kar 10. sezone Prijateljev je maja 2004 samo v ZDA privabila več kot 52,5 milijona gledalcev, priljubljenost pa se še stopnjuje. Prijatelji so bili prvotno predvajani med letoma 1994 in 2004, aktualni so ostali do danes. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc in Matthew Perry se sicer s samo eno epizodo letos spomladi vračajo. V maju jo bo predvajal HBO Max.

 

Govorice o vrnitvi šesterice so krožile že nekaj časa, ko pa je Jennifer Aniston, oboževalcem znana kot Rachel, v pogovoru z voditeljico Ellen DeGeneres nakazala, da se nekaj pripravlja, je završalo. Jeseni se je igralka pridružila Instagramu in s fotografijo vseh prijateljev govorice o morebitnem nastajanju novih prigod slavne serije samo še okrepila. Svoje je pristavil tudi Matthew Perry, za gledalce Chandler, ki je prav tako na Instagamu ob stari fotografiji naznanil, da se »dogaja«. Objavo so delili še preostali člani zasedbe.

Mediji poročajo, da scenarija za posebni del Prijateljev sploh naj ne bi nastal, igralci bi naj imeli proste roke za določanje vsebine. Z le eno epizodo, ki jo oboževalci seveda nestrpno pričakujejo, bi naj vsak izmed igralcev zaslužil okoli 2,5 milijona dolarjev.

M. V. S.

Pridobljeno: L’OFFICIEL

Komentarji