Vaša ročna ura za brezhibno, trajno in zanesljivo delovanje potrebuje redno vzdrževanje – ne glede na njeno ceno. Ker govorimo o vzdrževanju mehanskih ur višjega cenovnega razreda, je servis ročnih ur Tudor treba zaupati usposobljenim strokovnjakom. Pri nas je to urarski servis Malalan, ki se lahko pohvali z več kot 70-letno urarsko tradicijo.

Ročne ure Tudor

Ročne ure Tudor so plod švicarske urarske tradicije, ki ponuja mehanske časomere prefinjenega stila in tipične švicarske zanesljivosti. Zgodba znamke Tudor se je začela v 20. letih prejšnjega stoletja z željo Hansa Wilsdorfa, ustanovitelja Rolexa, da ljudem ponudi zanesljive in kakovostne ročne ure za dostopno ceno. V petdesetih letih preteklega stoletja je luč sveta tako premierno ugledala moška ročna ura Tudor Oyster Prince Submariner, ki je skoraj pol stoletja predstavljala stalnico njihove kolekcije in navdihnila danes eno izmed ikoničnih linij ročnih ur Tudor, Black Bay.

Kdaj je potreben servis ročnih ur Tudor?

Tako kot avtomobil ali motorno kolo tudi ure potrebujejo servis in pregled. Za zagotavljanje optimalnega delovanja in natančnosti se servis ročnih ur Tudor priporoča na vsakih 3 do 5 let. Pri tem vzdrževanje in servis ročne ure Tudor zaupajte uradnemu serviserju znamk Rolex ali Tudor, ki svojo usposobljenost izkaže s certifikatom s strani urarske hiše. S tem vam urar zagotavlja, da ima ustrezna znanja, orodja in dostop do originalnih nadomestnih delov, kar je osnova za storitev najvišje kakovosti.

Servis ročne ure Tudor poteka tako, da izkušeni in certificirani serviser najprej naredi podroben diagnostični pregled. To pomeni, da naredi revizijo mehanizma vaše ure in zagotovi, da njegovo delovanje ustreza originalnim specifikacijam. Skrbno preveri tudi natančnost merjenja časa in vodoodpornost ure, saj sta to dve izmed ključnih zagotovil kakovosti in zanesljivosti. Podrobno se pregleda tudi ohišje in pas, v servis moških ur Tudor pa na vašo željo dodajo tudi poliranje ohišja ure in pasu, s čimer se obnovi mehanske poškodbe in zagotovi izvirni sijaj ure.

Urarski servis Malalan

Urarski servis Malalan uživa zaupanje največjih urarskih imen na svetu. Za vzdrževanje prestižnih znamk kot so Rolex, Tudor, Cartier, Audemars Piguet, Omega, Zenith in podobne je potrebna visokokakovostna storitev in redno izobraževanje urarjev. Poleg uradnega zastopništva za znamko Tudor vam v Draguljarni Malalan nudijo tudi uradni servis ročnih ur Tudor.

Za servis ročnih ur Tudor se njihovi urarski mojstri redno udeležujejo izobraževanj v Švici. Urarski servis Malalan je opremljen z najnovejšimi orodji, ki so odobrena in pogosto tudi izdelana s strani proizvajalcev. Usposobljenost urarskih mojstrov je jamstvo garancije. Prednost servisa moških in ženskih ur Tudor je tudi uporaba originalnih delov, s katerimi vam bo časomer služil še veliko let. Več o njih si preberite na Malalan.eu.

Komentarji