Ali bi znali odgovoriti na vprašanje, kakšna je vaša trenutna finančna slika? Ne? Potem imamo za vas dobro novico: spletna aplikacija Eeezy finance lahko to stori za vas. Brezplačno.

Srce aplikacije je ocena finančnega zdravja, ki je namenjena merjenju osebnih financ. Uporabnik mora najprej rešiti kratek test, da dobi celostno poročilo o stanju s konkretnimi nasveti za zvišanje svoje ocene in izboljšavo svojega finančnega stanja. Kliknite na povezavo in preverite svoje trenutno finančno zdravje.

Ideja aplikacije je, da posameznika spremlja celo življenje, začenši s prvo zaposlitvijo. Ko se naše življenjske okoliščine skozi čas spreminjajo, lahko aplikacijo uporabimo, da glede na spremembe življenjskih razmer sprejmemo pametne finančne odločitve.

Z oceno finančnega zdravja do bolj urejenih financ

Aplikacija vam po testu vrne zelo jasne odgovore glede vaše trenutne finančne slike, ki vključuje preproste sheme, ki uporabniku na poljuden način predstavijo različne vidike njegovih osebnih financ. Za razliko od večine razpoložljivih aplikacij, Eeezy finance združuje vse aspekte osebnih financ, od prihodkov, izdatkov, pa do zavarovanj in načrtovanj.

Ocena finančnega zdravja vam ponudi celosten pogled na vaše osebne finance. 360-stopinjsko poročilo, ki ga dobite z oceno, vključuje številne nasvete, kako urediti in izboljšati zdravje vaših financ.  Rezultate lahko uporabite tudi pri nadaljnjih pomembnih odločitvah: ko kupujete hišo, izbirate nov avto ali pa iščete najprimernejše zavarovanje zase in za svojo družino.

Ocena finančnega zdravja na uporabniku prijazen način prikaže pomembna področja osebnih financ in ponudi predloge za doseganje finančnih ciljev, ki ste si jih zastavili.

Vas zanima, kako vaše današnje finančne odločitve vplivajo na vašo prihodnost?

Ena izmed funkcij aplikacije je simulacija vpliva vaših današnjih finančnih odločitev na vašo prihodnost. Aplikacija vam tako pomaga odgovoriti na vsa ključna vprašanja, ki se nanašajo na vašo finančno prihodnost, vse od tega, koliko časa bodo v pokoju zadostovali vaši prihranki, kaj se zgodi, če jutri ostanete brez službe, pa do tega, ali boste svojemu otroku lahko omogočili študij. Kliknite na  Eeezy finance in preverite svoje finančne zdravje.

 

Komentarji