Xbox se ta mesec pripravlja na svojo 20. obletnico, da, res je minilo toliko časa od izdaje konzole, in znamka praznuje v slogu.

V spomin na dve desetletji igranja iger, se Xbox združuje z Adidasom, za izdajo superg, ki jih je navdihnila ikonična konzola za video igre, ki vam je vzela kar nekaj ur življenja.

Slavnostni čevelj, ki so ga poimenovali Xbox 360 Forum Mid, je belo-siv čevelj z neonsko zeleno barvo, ki je poklon originalnim barvam konzole Xbox 360. Superge imajo množico vizualnih bonbončkov, ki spominjajo na detajle iz preteklosti.

Ena glavnih značilnosti čevlja so gumbi za vklop Xboxa, ki krasijo celoten čevelj, od katerih je eden vdelan v neonsko zeleni podplat čevlja. Superge v omejeni izdaji imajo tudi štiri dodatne pare vezalk v rdeči, rumeni, zeleni in modri barvi, ki predstavljajo barve gumbov na krmilniku Xboxa 360.

Superge bodo 10. novembra na voljo izključno v čakalnici Adidas, virtualni čakalnici, ki ljudem po predstavitvi naključno izbere možnost dostop do nakupa artikla.

Foto: Adidas

Komentarji