Bodite pozorni, zima ni le čas prehladov, vpliva lahko tudi na vaš penis.

Medtem ko je zimska vagina le mit, je zimski penis resnična stvar. Nizke temperature povzročijo zmanjšanj pretok krvi po žilah, tudi v vašem penisu. Zmanjšan pretok krvi pa pomeni manjši penis, redkejše in manj trdne erekcije.

Vendar ne skrbite, to so le telesni odzivi na mraz. Ko je zelo mrzlo, se vaš penis lahko po dolžini skrči kar za 50%, po obsegu pa 20%.

Ob mrazu boste potrebovali tudi več časa za vzburjenje. Da se čim bolj izognete tem težavam, poskrbite, da vam bo vedno toplo. Nosite toplo, a ne preveč oprijeto spodnje perilo. Med spolnim odnosom je priporočljivo, da imate obute nogavice, saj vas bodo te ogrele in ne boste potrebovali preveč časa, da dosežete vrhunec. V mrzlem času pa je zelo pomembno, da pijete veliko toplih brezalkoholnih pijač, te vam bodo pomagale pri segrevanju telesa. Izogibajte se še dodatnem izpostavljanju mrzlih dejavnikov, kot je umivanje rok in tuširanje z mrzlo vodo.

Nikakor pa ne skrbite, tudi če opazite spremembe v velikosti vašega vojaka, to je le začasno. Ko bo prišlo nazaj toplejše vreme, se bo vse vrnilo tako, kot je bilo prej. Vaš penis bo spet normalne velikosti in strukture, povrnila se bo tudi vaša spolna želja, za orgazme pa ne boste potrebovali cele večnosti.

Pridobljeno: Metro

L. Z.

Komentarji