Med tem ko ženske potrebujejo več, da so v postelji zadovoljne, moški niso preveč komplicirani. Ona hoče dobro glasbo, vino, svečke in romantiko, on si želi divjega slačenja, še bolj divji seks in nato dober spanec. Pa vendar zadeva ni tako preprosta kot se zdi na prvi pogled. Čeprav moški zelo neradi govorijo o svojih željah v postelji, so tukaj dejstva, ki jih razkrivajo ankete.

Še enkrat, še enkrat, še enkrat …

Želja po »nikoli zadostnem seksu« je nekako značilna za moške, pa vendar številni pravijo, da po tem ko partnerico dobro spoznajo in jih ta očara včasih kar pozabijo na seks. Tudi moški si želi močnega in iskrenega odnosa, ki ne ne temelji zgolj na seksu.

Moški vas želi gledati in fotografirati gole

Moški so oboževalci ženskega telesa, oni so tisti, ki ne potrebujejo ugasniti luči temveč se radi ljubijo tudi ob prižgani luči. Številni so v anketah povedali, da obožujejo vsak košček ženskega telesa, tudi nepravilnosti, ki se jih ženske tako zelo trudijo prekriti.

Vaš orgazem je moškemu na prvem mestu

To velja za vse moške, ki želijo videti, da njihova partnerica uživa v seksu. Trdijo, da šele takrat, ko ona doživi vrhunec, tudi sami brez pikice krivde uživajo.

Seks igračke? JA!

Moški nimajo nič proti če vidi, da se partnerica poslužuje pripomočkov za maksimalen užitek. Pravijo, da je bolje tako, kot pa iskanje boljšega avtomobila.

Moški in opolzko govorjenje

Filmi pretiravajo in pornografsko govoričenje je daleč stran od željene realnosti. Včasih je njen humor boljši, kot kakšen stavek iz polnočnih filmov.

K. F.

Komentarji