Najnovejši televizorji Samsung Neo QLED 8K 2022 ponujajo tehnologijo, zvok in sliko, ki je primerljiva s kinematografsko. Obenem pa so oblikovani tako, da nadgradijo prostor, v katerega jih postavite.

Kaj je na tem televizorju tako izjemnega?

 Oblikovanje, ki prepriča še tako zahtevenega uporabnika in se zlije s prostorom, v katerem stoji. S črnimi robovi, ki skoraj povsem izginejo na brezkončnem zaslonu, se ta televizor ponaša z elegantno preprostostjo in absolutno lepoto.

Televizorji Samsung Neo QLED prinašajo izjemno izkušnjo resničnosti na ekranu. Nevralni kvantni procesor 8K predstavlja napredno 8K nadgradnjo slike z umetno inteligenco, ki uporabi podatke, ki jih ustvari 20 nevralnih omrežij za izdelavo bolj podrobne 8K ločljivosti, ne glede na kakovost izvirne slike. Milijarda odtenkov natančnih barv s kvantnimi pikami v nano velikosti vam bo omogočila, da boste videli 100-odstotni obseg barv v vseh vsebinah, tudi v najsvetlejših prizorih. Tu je še Profesionalna Quantum Matrix, ki prinaša izjemno zmanjšanje prekomerne osvetljenosti slik z inovativnimi drobnimi Quantum Mini LED-lučmi, ki natančno nadzorujejo svetlobo in zagotavljajo natančno osvetlitev globlje črnine.

Dolby Atmos® zvočniki vas bodo popeljali še globje v dogajanje na zaslonu. Tehnologija, ki z novim prostorskim načinom razkrije vse podrobnosti z neprimerljivo razločnostjo in globino. Tehnologija samodejnega optimiziranja zvoka uporablja umetno inteligenco za optimizacijo zvoka na podlagi analize scen v resničnem času glede na njihovo vsebino. Object Tracking Sound Pro tehnologija pa sledi dogajanju na zaslonu in pozicionira predvajanje na zvočnikih. S tem ustvari kar najbolj realističen zvok. Tudi funkcija SpaceFit zvok analizira ter okolje in zvok televizorja prilagaja idealnim postavkam.

Vsi, še posebej pa tisti, ki ste bolj trajnostno naravnani, boste veseli dejstva, da se lahko za vedno poslovite od baterij, saj imajo televizorji Neo QLED 8K na voljo tudi trajnostni daljinec vse-v-enem na sončne celice, ki ga lahko polnite s sončno svetlobo in notranjo razsvetljavo

Delo in zabava doma

 Poleg vrhunskih zmogljivosti predvajanja novi televizorji Neo QLED prinašajo tudi številne možnosti za zabavo in delo znotraj štirih sten. Odkrijte pametnejši način, kako združiti novo linijo televizorjev Samsung Neo QLED 8K z napravami, ki jih že imate doma. Povežite svoj televizor z aplikacijami za osebni računalnik in videoklice, kot je Google Duo, in združite celotno ekipo sodelavcev v udobju svoje dnevne sobe v hipu. Če potrebujete več prostora za delo, povežite pametni telefon s televizorjem za udobnejši in širši pogled na vaše dejavnosti. Način Multi View vam omogoča, da razdelite zaslon na kar štiri dele – kot nalašč za takrat, ko potrebujete več zaslonov za delo ali želite spremljati več vsebin hkrati.

Dnevna soba je popoln prostor tudi za uživanje v najnovejših video igrah. Z novim Neo QLED 8K, ki prinaša številne tehnologije zasnovane za igranje iger, lahko uživate v izkušnji igranja video iger na novi ravni. Izjemno široki akcijski zaslon Super Ultrawide v razmerjih stranic 21:9 in 32:9 nenehno preverja optimizacijo igre in statistiko v realnem času. O tem, da je kakovosti igranja iger tako na Neo QLED 8K kot 4K izjemna, pričata tudi nedavno prejeti nagradi za odlično kakovost slike CES Innovation Award.

Najboljši imajo tudi najboljšo ponudbo

Trije modeli Neo QLED 8K in trije modeli Neo QLED 4K so za leto 2022 pridobili certifikat z zmanjšanjem teže izdelka in porabe energije v fazi uporabe. Na natečaju iF Design Award 2022 je bil v kategoriji izdelkov, poleg drugih naprav nagrajen prav model Neo QLED 8K.

Ob nakupu nekaterih televizorjev Samsung prejmete v začetku poletja še zvočnik Soundbar.  Promocija velja za modele iz leta 2022 in traja do 17. 7. 2022 ali do porabe zalog. Več informacij o promociji najdete na: https://www.samsung.com/si/offer/neo-qled-soundbar-2022/.

Komentarji