Prenosniki so danes izredno pomembna oprema, tako za podjetja kot za posameznike.

Rabljeni prenosniki imajo pomembno prednost pred novo tehnologijo in sicer kar nekajkrat nižjo ceno. Tako se uporabniki opremijo z visoko zmogljivim osebnim računalnikom tudi do 1/3 cene novih naprav z enako zmogljivostjo. Torej, zakaj rabljeni računalniki?

Rabljeni prenosniki so v odličnem stanju in popolnoma delujoči. Z malo načrtovanja in skrbne izbire lahko kupite prenosni računalnik, katerega boste uporabljali še leta. Priznane blagovne znamke visokokakovostne opreme so tako na voljo le za delček njihove vrednosti. Ne glede na vaše potrebe in želje, na voljo so rabljeni prenosniki, kateri lahko zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Refurbished prenosniki so odličen način, da dobite največjo vrednost po nižjih cenah. So odlična izbira za vse, ki sprejemajo ekonomične rešitve,  z daljšo življenjsko dobo baterije prenosnika.

Zakaj izbrati obnovljeni prenosnik?

Kaj pomeni, da so obnovljeni prenosniki? »Obnovljen« pomeni, da je bil prej rabljen prenosnik pregledan, v primeru potrebe tudi popravljen, nadgrajen in ga prodajalec ponovno prodaja. Obnovljeni prenosniki so lahko tudi naprave, ki so bile še pred uporabo vrnjene zaradi proizvodne napake ali ker jih je kupec vrnil nazaj. Naslednja, zelo pomembna prednost, je, da so obnovljeni prenosniki veliko cenejši.  Vsekakor je treba upoštevati tudi, da so nadgrajeni na najvišje možne standarde.

Trg ponuja strankam možnost izbire, da se lahko odločijo za prenosnike, ki ponujajo vse funkcije novega prenosnika, vključno z nižjo ceno in enako uporabnostjo.

Obnovljeni računalniki z garancijo

Garancija na prenovljeno enoto pomeni, da zaupate svojemu nakupu. Čeprav so rabljeni računalniki, je garancija dodatni argument, zakaj se odločiti za smiselno rešitev.

Kaj vsebuje dober prenosnik?

Obstaja veliko modelov prenosnikov za veliko tržnih segmentov. Pomembno je, kaj potrebujete. Če iščete prenosnik za e-pošto in obdelavo besedil, boste potrebovali ne tako zmogljivega kot nekdo, ki ga bo uporabljal za igrice.

Na splošno, če želite prenosnik z operacijskim sistemom Windows ali Mac, se priporoča vsaj 8 GB RAM-a. Zaslon na dotik? Kakšen disk in procesor? Morda želite, da je baterija dolgotrajna? Diskretna grafična kartica? Vi odločate.

Refurbished prenosniki imajo še eno zelo pomembno odločitev in sicer, da je specifikacije mogoče nadgraditi, kot zahteva uporabnik.

Brezhibno delovanje prenosnika je zagotovljeno.

Disk

V osnovi se uporabljata dva glavna formata – HDD in SSD. Sodobnejši SSD diski ne zahtevajo hlajenja, naprava deluje hitreje. Trdi diski starejšega formata so cenejši, vendar kljub temu zelo zmogljivi.

Procesor

Ne glede na vaše zahteve, za sodobne naloge mora biti procesor tipa Core i5 ali višjega. Zanesljiv in ​​vzdržljiv procesor bo vplival na nemoteno delovanje prenosnika.

RAM

Minimalna zahteva operacijskega sistema je 4 GB RAM-a, zato izberite model, kateri bo imel vsaj najnižjo potrebno vrednost.

Grafična kartica

Delo z grafiko, 3D modeliranjem, obdelavo videa in drugimi zapletenimi nalogami, tudi močnimi igricami, zahteva zmogljive grafične kartice. Če nimate potrebe po tej, je bolje imeti vgrajeno in ne diskretno grafično kartico.

Priznane blagovne znamke

Obstaja več znamk prenosnikov z najrazličnejšimi funkcijami, cenami in dizajni. Katera bo izpolnila vaša pričakovanja? Oziroma, kateri cenovno ugodni rabljeni prenosnik, morda cenovno ugodni obnovljeni prenosnik ali pa cenovno ugodni refurbished prenosnik? Odločitev je vaša.

Servis in garancija na zadovoljstvo

Prednost nakupa pri zaupanja vrednem prodajalcu pomeni veliko podporo, saj nudi garancijo na zadovoljstvo in servis. Če bo z izdelkom karkoli narobe, je reklamacija zelo preprosta. Prodajalec enostavno želi, da imate brezhibno nakupovalno izkušnjo. V času garancije vam bo po potrebi na voljo tudi servis.

Varen nakup

Oprema prihaja bodisi od prvotnih lastnikov ali pa gre za naprave, katere so obnovljene po okvari. Za hiter in varen nakup so na voljo cenovno ugodni rabljeni prenosniki, cenovno ugodni obnovljeni prenosniki ali cenovno ugodni refurbished prenosniki. Hkrati so prodajalci računalniški strokovnjaki, ki lahko zagotovijo izčrpne informacije o splošnem stanju izbranega modela. Brezplačna dostava za vsa naročila.

Rabljeni računalniki so možnost za nakup drage opreme po ugodni ceni. Cenovno ugodni prenosniki na recositech.com

Komentarji