Tesla je šla korak naprej in predstavila svoj prvi alkoholni produkt. Proizvajalec električnih avtomobilov je predstavil svojo prvo tekilo, ki se ponaša z zanimivo steklenico in izjemno visoko ceno.

Glavni direktor Tesle Elon Musk je kot CEO podjetja imel že veliko nenavadnih idej, ki so se slišale kot šale, vendar so na koncu postale resničnost.

V letu 2018 se je lastnik Tesle norčeval s prvoaprilsko šalo o propadu podjetja. V okviru šale je Musk zapisal, da so ga našli “onesveščenega pred Teslo Model 3, obkroženega s steklenicami” Teslaquila “, na njegovih licih pa so še vedno vidne sledi posušenih solz.

Kasneje je podjetje dejansko vložilo sredstva za blagovno znamko “Teslaquila” (čeprav je bila izpodbijana), vendar se do zdaj z njo ni zgodilo nič.

Včeraj je Tesla nadaljevala svojo blagovno znamko tekile, ki se zdaj imenuje Tesla Tequila. Na svoji spletni strani je Resla začela sprejemati naročila za alkoholno pijačo, za katero bo potrebno odšteti 250 dolarjev. Tekila je na voljo samo v ZDA in jo je mogoče dostaviti samo državam, ki dovoljujejo dostavo alkohola.

Vir: Electrek

Komentarji