Niste več prepričani v prihodnost vašega razmerja? Se sprašujete, ali bi bilo bolje končati vaše razmerje? Za vas smo pripravili 10 znakov, ki kažejo, da bi morali zaključiti vaše razmerje.

1. Niste več srečni 

V vašem razmerju preprosto ne uživate več, ko preživljata čas skupaj ste vedno zamorjeni. Nobena stvar, ki jo vaša partnerka naredi, vas ne osreči več.

2. Dvomite o vašem razmerju

Večkrat se sprašujete ali je vaše razmerje pristno in ali bo trajalo. Ko pride do dvoma, so temelji vašega razmerja najbrž že precej razmajani.

3. Nikakor ne morete zadovoljiti svojih potreb

Poskušate zadovoljiti vaše potrebe, a vam to nikakor ne uspe.

4. Izogibata se reševanju problemov

Ko pride do resnejših pogovorov sta raje tiho. Reševanje problemov je ključno za uspešno razmerje zato svojih misli in čustev nikakor ne zadržujte zase.

5. Ne znata se več skupaj zabavati

Ko sta skupaj, ne vesta kaj bi počela. Ostali so le še dobri spomini, s katerimi ostajate v preteklosti.

6. Raje razmišljate o drugem dekletu

Vaše misli pogosto skačejo drugam. Popolnoma normalno je, da ne razmišljate vedno le o svojem dekletu. Če pa razmišljate o drugem dekletu več kot o svoji partnerki, pa je to očiten razlog za zaključek razmerja.

7. Vaši prijatelji in družina vas spodbujajo k razhodu

Včasih se zgodi, da vaši bližnji ne sprejmejo najbolje vaše partnerke. Če pa se večina vaših prijateljev in vaša družina strinjajo, da vaše razmerje nima prihodnosti, bi bilo dobro o tem razmisliti.

8. Vajine vrednote se precej razlikujejo

Različne vrednote pripeljejo do različnih ciljev in želj v življenju. Če so razlike manjše, lahko problem rešimo s kompromisom. Velike razlike pa na dolgi rok pomenijo gotov konec razmerja.

9. Veliko se kregata

Vajini prepiri so vsakodnevni, ni jim videti konca, vzroka pa tudi včasih ne. Takšni prepiri kažejo, da sta si preprosto preveč različna, da bi vajino razmerje uspelo.

10. Izogibate se bolečine, ki jo prinese konec razmerja

Tudi, če veste, da bi bil razhod za vas najboljša rešitev, je to vseeno čustev poln dogodek, ki lahko prizadene oba udeleženca.

Preden končate razmerje, se je dobro pogovoriti z vašo partnerko. Velikokrat je prav pomanjkanje komunikacije razlog za nezadovoljstvo v razmerju.

L.Z.

Komentarji