Seks s prijateljico je definitivno poigravanje z ognjem. Ni nujno, da se vedno konča slabo, je pa velika verjetnost, da stvari postanejo precej grde. Zavedati se morate, da se močna prijateljska čustva z lahkoto zamenja z romantično ljubeznijo. Preden se spustite v to, se je najbolje pogovoriti. Enostranska čustva lahko precej uničijo prijateljsko zvezo.

Bodite odkriti s sabo

Je to res stvar, ki si jo želite? Si želite le seksa ali tudi kaj več? Odgovorite si na vsa vprašanja, ki vam padejo na misel. Če čutite globlja čustva do svoje prijateljice in si z njo ne želite biti samo prijatelji, ji to povejte. Če ne čuti enako, se je težko vrniti v stanje “le prijatelja”. Mogoče je za vas bolje tako kot pa da trpite v prijateljski zvezi od katere pričakujete več.

Pretehtajte dobre in slabe stvari

Če veste, da ona ne goji romantičnih čustev do vas, razmislite, kaj lahko izgubite oziroma pridobite. Zavedajte se, da pogosto ni poti nazaj. Vi najbolje poznate prijateljičino osebnost in lahko predvidevate kako se bo odzvala.

Pijan spodrsljaj

Če sta se napila in kar naenkrat znašla skupaj v postelji verjetno to ne bo ogrozilo vajinega prijateljstva. Če se oba strinjata da tega ne bi več ponovila. Nekaj časa bo med vama nerodno, ampak se bo čez čas vse uredilo. Ob takšnem spodrsljaju lahko oba ugotovita svoja resnična čustva, ki so lahko obojestranska ali pa enostranska. Če po takšni noči nekaj čutite ona pa ne, ali pa ravno obratno, je vajinega prijateljstva po vsej verjetnosti konec.

Nihče vam ne more z gotovostjo povedati, kaj se bo zgodilo, zato raje pazite preden se opečete.

L.Z.

Komentarji