O modnih trendih za pomlad in poletje 2018 smo že pisali, kateri pa so tisti kosi, ki jih je potrebno imeti vsako pomlad v omari? Gre za kose, ki jih lahko kombinirate z vsem in od katerih morate obvezno imeti v omari vsaj eno različico, saj so moderni več sezon zapored.
Spodaj 12 izbranih kosov, ki jih ne boste nosili le letošnjo pomlad. Vanje se vam splača investirati in zanje mogoče zapraviti več denarja, saj jih boste lahko nosili več let zapored.
 

Oxford srajca


 
Oxford srajca je zagotovo kos, ki ga morate imeti v omari. Če ga boste oblekli poleg kavbojk, boste celoten videz omehčali, ob bolj elegantnih krojenih hlačah pa bo videti bolj formalno. Če je še nimate, poiščite takšno, ki se vam bo odlično prilegala, z njo pa boste lahko večkrat rešili modne zagate.
 

Klasična bela majica


 
Ko pogledate belo majico, se vam zdi popolnoma enaka kot vse ostale. A šele, ko jo boste oblekli, boste videli, da obstajajo različni modeli in kroji. Ko kupujete navadno belo majico, izberite takšno, ki ni preveč oprijeta, a tudi ne preveč široka. Najbolj primerna je s kratkimi rokavi in okroglim ovratnikom, če želite bolj formalen videz, pa izberite polo majico z ovratnikom.
 

Siv športni pulover


 
Nič ni narobe, če imate v omari klasičen športni pulover v različnih barvah. A če ne želite izgledati, kot da ste ravnokar pobegnili iz telovadnice, vam predlagamo, da investirate v svetlo sivega, ki ga lahko nosite tudi k malce bolj formalnim hlačam.
 

Srednje sprane kavbojke


 
Zelo preprosto je, da celo leto nosite temne kavbojke, saj nikoli zares ne gredo iz mode. A kaj če bi si pomladi, ko do izraza pridejo svetlejše barve, za spremembo izbrali svetel jeans? Sicer niso preveč formalen kos oblačila, a bodo videti odlično v kombinaciji s pastelnimi barvami.
 

Svetle krojene hlače


 
Če niste ravno svobodnjak, ki dela od doma v spodnjem perilu, imate zagotovo v omari vsaj en ali dva para temnih krojenih hlač, ki so del vaše “delovne” uniforme. A zakaj ne bi za spremembo kupili svetle verzije? Odlična izbira so hlače svetlo sive ali bež barve.
 

Nestrukturiran suknjič


 
Obstajajo moški, ki nosijo krojena oblačila in moški, ki nimajo pojma, da ta sploh obstajajo. In tukaj pride prav nestrukturiran suknjič, saj je to kos, ki je bolj mehke strukture in ga lahko nosite tudi v neformalnejši kombinaciji. Za službo zraven oblecite srajco, za večeren, bolj ležeren stil pa zraven kombinirajte kavbojke.
 

Mokasini


 
Če želite, da vaš stil postane bolj formalen, so mokasini odlična izbira. A pazite, da spomladi poiščete usnjene, ki vam med nalivi dežja, ne bodo premočili.
 

Bele superge


 
Bele superge se iz čudovite bele barve zelo hitro spremenijo v najprej malce umazano različico, kasneje pa postanejo ena sama zmešnjava. Ne glede na to, za katero znamko ali model se odločite, vedno poskrbite, da bodo vaše superge čiste in bleščeče kot nove.
 

Ura z nato paščkom


 
Ko izbirate uro, izberite takšno, ki ima nato pašček. Nato pašček je narejen iz volne, kar je odlična izbira, saj ne boste samo izboljšali stila, ampak boste poskrbeli, da se vam zapestje ne bo znojilo zaradi usnja ali jekla.
 

Usnjena potovalna torba


 
Namesto športne torbe, ki jo uporabljate že iz najstniških let, je čas, da investirate v usnjeno potovalno torbo, v katero boste lahko spravili vse potrebne potrebščine za vikend pobeg.
 

Klasičen pas


 
Za letošnjo pomlad si kupite nov pas, naj bo v črni, rjavi ali mornarski barvi. Če ga boste kombinirali s široko srajco in lepšimi hlačami, boste ustvarili pravi pisarniški stil, za čez vikend pa ga kombinirajte s kavbojkami. Naj bo volnen ali pleten.
 

Sončna očala


 
Glede na to, da gre za kos, ki je precej majhen, so sončna očala ponavadi precej draga. Če iščete nove, a ne želite ravno zapravljati bogastva, ne čakajte na poletje, ampak si nove raje kupite ob koncu zime ali poletja, ko so cene nižje. Tako vaše oči kot vaša denarnica vam bodo hvaležni.

 

K. R.

 

Povzeto po: www.fashionbeans.com

Komentarji