Igralska zasedba filma Red Notice, obeta vrhunski film. Dwayne “the Rock” Johnson, Ryan Raynolds in Gal Gadot so glavni protagonisti filma, kjer trije zmikavti poskušajo v svojo last dobiti vsa 3 jajca, ki so bila nekoč v lasti Kleopatre.

V filmu spoznamo 3 zlata jajca, ki jih je Mark Antonij na njuni poroki podaril svoji ljubezni Kleopatri. Začetek filma nakaže, kako so v 20. letih med izkopavanjem v Egiptu naleteli na 2 jajci, tretjega pa niso nikoli našli. Pa so jajca resnična?

Producent filma, Hiram Garcia je za TheWrap povedal, da so bila jajca v filmu ideja pisca Rawsona Marshalla Thurberja. Obstaja nekaj navedb, da naj bi Kleopatra na neki večerji nosila briljantne uhane, a se za njih ne ve, ali so res obstajali in kaj se je z njimi zgodilo.

Kar pa se tiče jajc, obstaja nekaj dragocenih jajc, ki jih je naročila družina Romanov leta 1885. Jajca so bila skrita in ukradena med Rusko revolucijo. Nekaj med njimi je razstavljenih v New Yorku, Londonu in St. Petersburgu, nekaj pa jih je še vedno pogrešanih.

Vir in foto: Mens Health

Komentarji