Astrološka znamenja so nekaj, v kar verjameš, ali pa misliš, da je to nekaj s čimer se zavaja ljudi. Ne trdimo, da napisano velja za vsako žensko tega znamenja, vendar se splača poskusiti. Morda vam res manjka samo še ta pika na i, da bo vajin odnos močnejši in posledično seks bolj vroč in intimen.

KOZOROG (21. 12 – 19. 1.)
Organizirane in popolnoma samostojne. Kako do ženske znamenja kozorog? Njeno življenje teče kot po maslu in ne želi nikogar, ki bi ji to uničil. Če boste našli način, da se preprosto vključite v njen življenjski slog, brez, da bi ga spreminjali, potem vas bo sprejela odprtih rok. Da bi vam tudi ona pokazala kako srečna je, da ji niste spremenili ničesar razen to, da ste ji polepšali življenje, vam bo poplačala z najboljšim seksom, kar ste ga kadarkoli doživeli.

VODNAR (20. 1. – 18. 2.)
Najtežja naloga je pred vami. Znamenje vodnar  je najtežje znamenje pri ženskah, ki bi ga želeli osvojili. Največkrat bodo te zahtevale zaobljube ljubezni, ki bi ji jih govorili vsak večer, lahko pa se pojavi še težava, da bodo zahtevale zaroko. Pri njih morate delovati pametno. Dajte ji občutek, ki ga potrebuje, da je nikoli ne boste izpustili  iz rok. Zaljubljena ženska, kateri ste pravkar izpovedali ljubezenski roman?  Bum, bum seks, ki ga ne boste pozabili. In ne samo en, mnogo takšnih.

RIBI (19. 2. – 20. 3.)
Ribice so zelo naivno astrološko znamenje. So ženske, ki so zaprte v mehurček pravljične romance, kakršna obstaja samo v filmih. Iščejo popolnega moškega, ki bo lahko njihov princ, one pa bodo njegova princesa. Sliši se osladno, vendar, če ji boste ponudili svojo pozornost in ljubezen, bo ljubila močneje kot katerokoli znamenje.

OVEN (21. 3. – 20. 4.)
Za žensko, ki ima znamenje ovna lahko pripišemo, da je močna in zahtevna. Je zelo čustvena in se nikoli ne naveliča ljubezni. Spoštujejo ljudi, ki so takšni, kot so one. Pokažite kako zelo jo imate radi in že to bo imelo zelo velik vpliv na njo. Ne pozabite, da NE smete postati dolgočasni, saj vam lahko na tak način uide iz rok.

BIK (21. 4. – 20. 5.)
Najpomembneje pri bikih je to, da stvari obdržite preproste, kolikor se le da. Želele si bodo, da ji nakažete čim večjo mero ljubezni in predvsem, da vam je mar za njo. Bolj kot ji boste zvesti, bolje vam bo poplačala nazaj.

DVOJČEK (21. 5. – 21. 6.)
Pri dvojčkih  je dovolj že samo pogovor. Zanimalo jo bo vse. Dokler bo dobivala vse odgovore, bolj bo postajala vzburjena in to bi za vas pomenilo boljši seks ob koncu dneva.

RAK ( 22. 6. – 22. 7.)
Žensko znamenje rak je lahko malo bolj zahtevno, kot katerakoli druga znamenja. Za te si boste morali vzeti čas. Zanje je pomembno, da z njo navežete vez. Pokažite ji, da boste za njo storili vse, tudi najmanjše  in nepomembne stvari. Če ste sposobni dovolj dolgo držati tak tempo, verjemite, da bo tudi ona čez čas odločena, da drži vaš tempo.

LEV (23. 7. – 22. 8.)
Za levinje lahko povemo, da so ženske, ki imajo najverjetneje visok ego. So zagledane vase in se ne podrejajo moškemu. Imajo tudi zelo veliko osebnost. Če jo želite pripraviti do najboljšega seksa njenega življenja, potem ji samo pokažite, da je ona središče vašega življenja. Vedeti mora, da je vaša zvezda in potem bo tudi vam razsvetlila spolno življenje.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)
Device imajo visoke standarde. Pomembno jim je kako jih vidijo drugi, hkrati pa ostaja preprosta in naravna in tudi zelo natančna. Ne želijo si, da bi bil moški površen in umazan. Da bi jo vzburil, ji moraš pokazati moškega, ki zna poskrbeti zase. Ne pozabi pa, da moraš biti moški, ki se ne ustraši njenih visokih standardov. Pogumni moški jo tako vzburijo, da nagonsko pripeljejo do zelo kvalitetnega seksa.

TEHTNICA (23. 9. – 22. 10.)
Udobje je nekaj, kar primanjkuje tehtnicam. Rada se odmakne od hitrega in divjega življenja. Najboljše okolje zanje je preprosto, uravnano in mirno. S tem, da boste olajšali njeno življenje in ji omogočili udobje, vas bo spustila dovolj blizu, da bo tudi seks udoben in vroč.

ŠKORPIJON (23. 10. – 21. 11.)
Za to vrsto znamenja pa lahko rečemo samo to, da je to najbolj vroče in energično znamenje od vseh. To ne pomeni, da je vaše delo zato lažje. So izredno čustvene in ljubeče. Če ji boste z enako vnemo in zagnanostjo vračali ljubezen, bo to edina možnost, da vas bo spustila k sebi.

STRELEC (22. 11- 20. 12.)
Pri ženskem znamenju strelca bosta štela vaš humor in duhovitost. Če jo lahko spravite v smeh, bo to za vas dobitna kombinacija. Zanjo so ljudje, ki jo nasmejejo in spravijo v dobro voljo tako dragoceni, da bo tudi ona pripravljena narediti vse, da osreči vas.

K. S.

Komentarji