Prijateljska cona (friendzone) je razmerje med moškim in žensko, pri katerem imate vi romantično zanimanje zanjo, ona pa vas vidi le kot prijatelja. 

1. Ponavadi je moški tisti, ki se postavi v to cono

Včasih tudi ženska stori to, ponavadi zaradi ničelnega romantičnega zanimanja za moškega. Največkrat pa je kriv moški, saj ne pokaže resničnega zanimanja. Najpogostejši razlog za to je, ker moški misli da je predobra zanj.

Preveč se trudite da bi vas ženska vzljubila in zelo dobro spoznala, na dolgi rok pa upate, da vam bo pokazala nek močan znak, da bi z vami imela še kaj več. Če želite, da bi se razvilo kaj več ji pokažite svojo privlačnost in ji pokažite, da je za vas privlačna tudi ona. Bodite bolj samozavestni, prepričajte se, da ste dovolj dobri zanjo. Če ne boste storili tega, se bo hitro zgodilo, da bo spoznala moškega, ki jo bo bolj privlačil od vas, a le zato ker je bolj drzen in samozavesten.

2. Večina moških se ne zaveda, da to počne

Naslednjič, ko boste nekje v javnosti, opazujte, kako večina se moških obnaša do žensk in kako z njimi komunicira. Če se ne počutite dovolj dobri zanjo, naj vas potolažim, da je večina moških dovolj dobrih za žensko. Ne poskušajte z žensko najprej zgraditi prijateljskega odnosa, saj velikokrat nagonsko zmaga tako imenovana privlačnost na prvi pogled, oziroma interakcijo.

Seveda grajenje prijateljske zveze ni napačno, vendar če želite žensko osvojiti, ji ponudite svoje telo in humor, vendar pazite, da ne boste preveč predrzni. Za vzpostavljanje prijateljstva pa bo čas tudi kasneje, ko bo že imela romantično zanimanje za vas.

L. Z.

Komentarji