Po Breaking Bad (Kriva pota) – eni izmed najboljših serij vseh časov sledi še film s podobno vsebino. Netflix je razkril zgodbo, datum premiere in napovednik za film z naslovom El Camino. Film bo moral zadostiti visokim pričakovanjem. Serija Breaking Bad je namreč na portalu IMDb ocenjena z 9,5 (Igra prestolov je dosegla oceno 9,4, Chernobyl pa 9,5).

Govorice o snemanju filma o Breaking Bad so prisotne od leta 2013, ko se je serija končala. Dve leti kasneje se je pojavila serija Better Call Saul (Pokličite Saula). Čeprav ni dosegla tako velikega uspeha kot njena predhodnica, so bili kritiki z njo zadovoljni. Serija je časovno umeščena pred dogajanje v Breaking Bad in prikazuje zgodbo Jimmyja McGilla, ki se je kasneje preimenoval in postal Saul Goodman.

Film El Camino naj bi se osredotočil na odvisnika z imenom Jesse Pinkman, kateri je v okviru serije Breaking Bad s svojim profesorjem kemije iz srednješolskih let skupaj proizvajal drogo metamfetamin.  Uraden zapis zgodbe je naslednji: “Ob dramatičnem pobegu iz ujetništva se more Jesse sprijazniti s svojo preteklostjo, da bo lahko koval nekakšno prihodnost.”

Napovednik za film si lahko ogledate spodaj.

Napovednik ne prikazuje Pinkmana, temveč gre za krajši zasliševalni prizor s Skinny Pete-om, ki pravi, da ne ve, kje je Jesse. Tudi če bi to vedel, tega ne bi povedal policiji. Pravi, da je gledal novice, tam pa videl zgodbo o streljanju v nacističnem skrivališču. Iz medijev je izvedel, kaj vse so počeli Jesse-ju, da je nadaljeval s proizvajanjem drog. Pravi, da je bil takrat zaprt v kletki in noče, da bi ga sedaj zaprli še policisti.

J. R.

Povzeto po: Forbes

Komentarji