December, najbolj mrzel a hkrati najbolj topel mesec v letu. Toplina ljubezni, prijateljev in družine s katerimi so preživeti prazniki in čas obdarovanja najdražjih. Za mnoge je obdarovanje užitek in komaj čakajo, da bodo lahko izbrali popolno darilo. To največkrat velja za nežnejši spol, ženske. Moški imajo pri iskanju in nakupovanju daril veliko več težav. Da pa bo letošnje leto tudi za vas lažje, smo vam pripravili ideje za darila s katerimi ne morete zgrešiti.

Mehka odeja in copati
Ni važno za koga kupujete. Ali je to vaša mati, oče, sestra, vaša draga, mehka odeja bo popolno darilo za kogarkoli. Nikogar nebi motilo, da bi zaspal v objemu mehkobe. Danes lahko takšne odeje kupite že vsepovsod. Če pa želite, da bo vse skupaj še bolj praznično obarvano, podarite takšno z božičnim vzorcem. Tudi copati so darilo, ki ga bo vesel vsak. Za piko na i pa lahko kupite takšne, ki bodo podloženi z mehko in toplo podlago.

Šal, kapa, nogavice
To so tri stvari, ki bodo razveselila vse. Nakup teh bo enostaven in preprost. Poskrbeli pa boste, da vaše ljubljene osebe čez zimo ne bo zeblo. Da pa boste praznično obarvali darilo, lahko kupite nogavice z prazničnim vzorcem.

Izdelki za nego
Seveda ima lahko dezodorant za darilo drugačno sporočilo kot ga bi pričakovali, a obstajajo izdelki, ki pa so ravno pravi za  takšna obdarovanja. Svojim nežnejšim sorodnim dušicam podarite izdelke za nego obraza. Sproščujoče maske in serumi za obraz so pravi zaklad za žensko kožo. Zraven dodajte še sol za kopel ali pa celo kroglico za penečo kopel. Tako bo lahko z masko na obrazu uživala tudi v peneči in dišeči kopeli. Za konec dodajte še kremo za telo. Ne le da bo ta pustila mehko in navlaženo kožo, temveč bo koži dala prijeten vonj.

Skodelica za čaj
V mrzlih mesecih se vsi radi ogrejemo s skodelico čaja. Skodelica za čaj z napisom vam bo pri nakupovanju daril prihranila veliko časa. Kupite skodelico z lepim sporočilo ali pa samo z vzorcem. Napolnite jo z vrečkami za čaj. Če pa je oseba, ki jo obdarujete ljubitelj čokolade lahko skodelico napolnite z čokoladnimi bomboni.

Ročna ura
Univerzalno darilo za moške in ženske je ura. Če vaša denarnica premore več kot odeje in skodelice za čaj, potem lahko najdražjim podarite ročno uro. Ura je lahko športna ali elegantna, glede na osebo, ki jo obdarujete.

Vino
Res je, da je vino darilo, ki ga lahko podarite za katerokoli priložnost, vendar je v času praznikov to še boljše. Vsak si rad privošči kozarec vina, vendar ga v krogu najdražjih spije tudi dva ali več. Torej za božično darilo podarite vino. Da pa ne bo kar eno vino, lahko kupite vino boljše kvalitete.

Tehnologija
Če ste eden tistih, ki za praznike rad zapravlja in ki si to seveda lahko privošči, potem ne morete zgrešiti z nakupom pametnega telefona, računalnika in televizije. Podarite očetu ali materi pametni telefon, da bosta lahko od zdaj naprej prejemala vaše fotografije. Te seveda na staromodnih telefoni nista mogla. Si vaša sestra že dolgo želi računalnik? Ni potrebno, da ji kupite najdražjega, saj bo vesela kateregakoli. Če ste naveličani, da z drago gledata filme na majhnem zaslonu, potem lahko to izkoristite kot priložnost za nakup nove televizije. Podarite ji televizijo in s tem osrečite tudi sebe.

Darilni boni
Boni za nakup po nakupovalnih centrih so darilo, katerega osebe ne bodo tako vesele. To je nekaj najlažjega in s tem boste pokazali, da v nakupovanje daril niste vložili nič truda. Podarite jim raje bon za razvajanje v savni, za masažo… Če osebo dobro poznate pa ji lahko podarite darilni bon za njihovo  najljubšo trgovino v kateri vedno najdejo nekaj zase.

K. S.

Komentarji