Ženske in moški imajo različen pogled na seks. Vsi stremimo k skupnemu cilju – užitku. Kaj ženske pričakujejo od seksa, da mu lahko rečejo dober ali celo odličen seks?

1. Ne želijo biti pod pritiskom, da morajo doživeti orgazem

Pri ženskah je lahko orgazem zelo drugačen kot pri moških. Nekatere ga doživijo že kmalu na začetku seksa in nato nadaljujejo, nekatere na koncu, nekatere pa sploh ne. Zavedati se morate, da pri ženskah orgazem ni nujno konec oziroma vrhunec, tako kot pri moških.

2. Užitek

Z orgazmom ali brez ženska lahko uživa. Zelo pomembno je, da se ne počuti le kot vaš pripomoček. Poljubljanje, dotikanje in govorjenje ji bo dalo vedeti, da je enakopravni del tega.

3. Predigra, ki se začne že preden prideta do postelje

Če želite res odličen seks, vzdušje pripravite že nekoliko prej. Pozornost in bližina sta glavna dejavnika, ki pripomoreta, da bo v postelji dobro.

4. Komplimente

Pred seksom, med seksom in po seksu. Nikoli jih ni preveč, le glejte da so ti res iz srca.

5. Komunikacijo

Če želite, da ženska uživa med seksom, jo kdaj vprašajte, kaj ji ustreza. Včasih vam sama od sebe ne bo povedala, saj vas noče prizadeti ali užaliti, zato jo lahko tudi vi kdaj vprašate. Tako vam bo lahko povedala kaj ji je všeč in kaj ne, ne da bi se bala vašega odziva.

6. Partnerja, ki mu zares zaupajo

Med seksom se lahko zgodijo zelo nerodne stvari, še posebej takrat ko se sprostimo in poskušamo uživati. Ženska mora vedeti, da se iz nje ne boste norčevali, temveč skupaj z njo smejali ali pa jo potolažili.

7. “Cartanje”

To je še dodatni del, tako kot predigra. Večina žensk si po seksu želi objemov, ti so dodatek, ki lahko marsikaj spremenijo in izboljšajo.

 

Pozeto po: Tought catalog

L. Z.

Komentarji