Ali vaš mobilni telefon deluje počasi? Predstavljamo vam nekaj nasvetov za izboljšavo hitrosti vašega android pametnega telefona. Leta uporabe in nekatere aplikacije lahko povzročijo, da vaša Android naprava ne deluje tako kot takrat, ko ste ga kupili.

Je vaša naprava posodobljena?
Vaš mobilni telefon vas opozori, ko potrebuje novo posodobitev ali aplikacije, ki jih je treba posodobiti. Te informacije preverite v aplikaciji Trgovina Play.

Ali aplikacije ne uporabljate več pogosto?
Aplikacije porabijo RAM in druge vire. Če aplikacije ne uporabljate več ali ste se je naveličali, jo raje izbrišite. Vedno dajte prednost tistim, ki jih uporabljate vsak dan, na primer pošto.

Zakaj baterija vašega mobilnega telefona ne zdrži?

Vaš Android temeljito očistite
Še eden izmed nujnih korakov za hitrejše delovanje vaše Android naprave je temeljito čiščenje in odstranjevanje vseh nepotrebnih datotek iz naprave. Ne pozabite, da generične mobilne aplikacije običajno pridobijo vaše podatke in želijo, da kliknete njihove oglase.

Ponastavite telefon na tovarniške nastavitve
Če vse drugo ne uspe, je tu še zadnja rešitev in sicer ponastavitev mobilnega telefona na tovarniške nastavitve. Pri tem se vaša naprava popolnoma resetira in pri ponovnem vžigu izgleda kot da ste jo pravkar kipili. V tem koraku je najbolje, da najprej varnostno kopirate vse pomembne podatke in jih nato obnovite.

Vir: AmericaTV

Komentarji