visok nizek moški

Ogromno je nasvetov, kako izboljšati svojo postavo, kako shujšati ali se spraviti v formo. Teža je zagotovo faktor, ki ga lahko spreminjamo, kaj pa lahko naredimo, ko pride do višine? Veliko lahko naredite že z izbiro oblačil, ki bodo poskrbela, da boste videti višji.
Obstaja kar nekaj preprostih načinov, ki vas bodo povišali, in formule, kako se obleči, da boste videti višji, se ni težko naučiti.

Najbolj očitni nasveti so:

•  nošenje vertikalnih črt bo podaljšalo vašo silhueto

•  pokončna drža bo vaši višini dodala kakšen centimeter

•  na moških manjše postave so najbolje videti svetlejšačrna barva ali modra, saj zelo temne barve zmanjšajo višino

•  čevlji naj imajo vsaj malce pete, ki vam bo dodala centimeter ali dva.

A to so najbolj očitni nasveti, spodaj pa smo za vas pripravili še nekaj trikov, ki bodo poskrbeli, da se ne boste večobremenjevali s svojo višino.

 

Izberite oblačila, ki se vam odlično prilegajo

moški prilegajoče se oblačilo
Vir: aliexpress.com

Nosite oblačila in obleke, ki se prilegajo vašemu telesu. Široka oblačila bodo vašo postavo razširila v širino, s čimer boste videti širše, a ne višje. Ko se oblačite, vedno razmišljajte o tem, kako boste dodali višino in ne širine. Razlika med širokimi in lepo prilegajočimi se oblačili je večkot očitna.

 

Modne dodatke nosite samo v zgornjem delu telesa

Ljudje naj opazijo predvsem vašzgornji del telesa, s čimer boste ustvarili iluzijo višine. Dodatki so zabavni za nošenje, vključujejo pa lahko vse od klobukov, očal, sponk za kravato in žepnih robčkov. A prevečdodatkov bo vašvidez naredilo čudaški, zato je pametno. da izberete največtri.

 

Pozabite na pas, dolge lase in telovnike

Pas nosite horizontalno in horizontalna linija, ki jo ustvari pas, bo vaše telo na videz prepolovila na pol.

Telovniki bodo vaše telo skrčili, saj bodo poudarili del okoli pasu, s čimer bodo odvrnili pozornost od vaše višine.

Dolgi lasje skrijejo vrat in navidezno zmanjšajo vašo postavo.

 

Nosite krajšo jakno in malce krajše hlače

moški prilegajoča se obleka
Vir: drbrookseyecare.com

Ne govorimo o tričetrt kavbojkah, ki so obnorele moderne hipsterje, predlagamo pa vam, da elegantne hlače nesete h krojaču, da vam jih zarobi. Krajše hlače bodo poskrbele, da bodo vidni vašičevlji, s čimer bo vaša postava videti višja. Enako velja za suknjič.  Suknjičponavadi pokrije zadnjico, a za spremembo raje izberite krajšega ki bo izpostavil noge in enako kot krajše hlačnice poskrbel, da boste videti višji.

 

Nosite enobarvna oblačila

Izberite oblačila znotraj spektra ene barve, s čimer boste poskrbeli, da bo vaša silhueta videti daljša od glave do pet.

 

K. R.

 

Povzeto po: www.parisiangentleman

Komentarji