poljub moški ženska nasmeh

Se vaša draga že nekaj časa grdo drži na vas? Ponujamo vam nekaj malih pozornosti, ki bodo morda v trenutku spremenile njeno razpoloženje.

Ste eden tistih, ki nekajkrat na leto svojo drago pelje v kino ali na večerjo? Morda jo presenetite s kakšnim darilom? Vse lepo in prav, vsaka ženska je vesela pozornosti, vendar to ni dovolj, da ohranjate kvaliteten odnos. Velikokrat se zgodi, da se ravno po tem, ko ste jo presenetili z darilom, zgodi, da se drži na vas. Sami pa mislite, da ste z darilom izkazali naklonjenost do nje ter ste si s tem kupili »kreditne«točke za nekaj časa. Temu ni tako in četudi je bila draga nad darilom ali večerjo zelo navdušena, se njeno razpoloženje zaradi vašega obnašanja hitro spremeni. Za kvaliteten odnos je potrebno, da se ji posvečate vse dni v letu. Vaša draga bo zelo cenila, da ji izkažete naklonjenost vsak dan. Verjemite, da bo zelo vesela vašega klica, pa četudi bo trajal le minuto. Važno ji je, da ona ve, da jo pogrešate in da vas zanima, kaj počne. Čeprav se včasih zdi, da ima nešteto problemov, in ste naveličani stalnega poslušanja težav, ki jih ima v službi. Če je ne boste poslušali, bo stanje samo še slabše. V kolikor pa ji boste pokazali naklonjenost, se z njo pogovorili, ji dali pozitivne nasvete, vam bo zelo hvaležna.

 
ženska pogovor nasmeh mesto
 

Zelo majhna pozornost, ki pa lahko pri ženski spremeni celoten dan, je to, da ko pride domov, jo z zanimanjem vprašate, kakšen dan je imela. Morda se vam zdi to nekaj čisto običajnega, vendar prav take majhne pozornosti lahko pri ženskah spremenijo razpoloženje v trenutku. Nekaj izredno pomembnega je obletnica, čeprav se zgodi da tudi one pozabijo nanjo, pa se vam to ne sme narediti. Če ji boste na dan obletnice že takoj zjutraj pripravili zajtrk, jo objeli in ji povedali, da jo še zmeraj ljubite, boste naredili veliko več, kot da ji z dnevom zamude kupite nov avto.

 
zajtrk za dva postelja moški
 

Prav izkazovanje ljubezni ob trenutku, ko je slabe volje, oziroma ko to najmanj pričakuje, je lahko majhna pozornost, ki bo vašo drago v trenutku spravila v boljšo voljo. Za boljšo voljo svoje drage lahko poskrbite tudi s svojim izgledom, če pri tem upoštevate njene želje.Če si želi, da ste obriti, potem redno skrbite za svojo brado in imejte lepo gladko kožo. V kolikor si želi, da imate brado, si jo pustite, vendar morate tudi to negovati. Tako kot ste morda opazili, je pri ženskah zelo pomemben vsakdan. Če ji boste dnevno posvečali dovolj pozornosti, ji pokazali, da ste zaljubljeni vanjo, bo z vami tudi dobre volje. V kolikor pa mislite, da si boste zanjo vzeli čas trikrat na leto, pa to žal ne bo dovolj. V takem primeru lahko pričakujete, da bo med vama kar nekaj slabe volje.

 
britje moški

 

U. S.

Komentarji