V tem trenutku verjetno vaša bivša ne goji več zanimanja za vas, vi bi jo radi nazaj, a nič ne kaže na to, da si bo premislila. Za vas smo pripravili nekaj napotkov, kako jo prepričati, da se vrne. 

1. Ne čakajte na boljše čase

Nikakor ne smete čakati, saj vas bo po mesecu, dveh ali treh že prebolela in potem ne bo več upanja, da bi se vrnila. Seveda se nekatere vrnejo, vendar čakanje in ignoriranje ni najboljši način.

2. Ne zapletajte se z drugo žensko

Če si res želite vašo bivšo nazaj, vam zapletanje z drugo žensko ne bo pomagalo. Tudi če se vam zdaj zdi, da je to pametna ideja in boste v vaši bivši vzbudili ljubosumje, se iz tega ne bo razvilo nič dobrega. Vajina zveza mora temeljiti na zaupanju, kako vam bo lahko zaupala, če bo videla, da ste si v nekaj dneh že našli novo. Zapletanje z drugo žensko jo bo le odbilo od vas, če pa bosta konec koncev spet pristala skupaj vam verjetno ne bo mogla več zaupati, saj  jo bo strah, da bi jo prevarali.

3. Poskusite jo ponovno očarati

Če je ženska prekinila z vami ima ponavadi v glavi razlog zakaj je to storila in nima motivacije, da bi spet prišla v stik z vami. Zato je zelo pomembno, da jo poskusite ponovno očarati. To storite tako, da se ji počasi začnete ponovno približevati. Kupite ji šopek rož, nasmejte jo in ji dajte občutek varnosti. Zelo pomembno je, da se spet počuti ljubljeno.

4. Najbolj učinkovit plan, kako jo ponovno osvojiti

Dajte ji tri do sedem dni časa, da se malo sprosti. V tem času naredite načrt, kako jo boste ponovno očarali. Nikakor ne smete pritiskati nanjo, saj jo bo to le odrinilo proč od vas. Večkrat jo ogovorite in ji pustite ne preveč očitne romantične namige, tako boste pritegnili njeno zanimanje in hotela bo več. Pokažite ji, da je po vašem mnenju najbolj privlačna ženska kar jih poznate. Ne bodite vsiljivi, začnite z manjšimi gestami, poskušajte jo nasmejati, če pa se začne od vas še bolj oddaljevati, ji dajte še kakšen dan. Čeprav se včasih počutite obupane, ker vas je zapustila, ji vaše nemoči ne kažite preveč. Videti mora, da ste odrasli, samostojni in samozavestni. Dajte ji razlog, da si bo želela biti z vami, da bo vajina zveza zanjo užitek in ne muka.

Pridobljeno: The Modern Man

L.  Z.

 

Komentarji