Ste v restavraciji ali v baru opazili žensko, ki vas privlači, pa ne veste, kako pristopiti do nje, da ne bi izpadli nerodno? Mnogokrat je moške strah zavrnitve, vendar vedite, da je vsakdo že bil zavrnjen. Če boste stali v ozadju in se spraševali »kaj bi lahko bilo…« ne boste nikoli vedeli, če ste morda izpustili iz rok svojo sorodno dušo.

Sproščen pogovor

Spontan pogovor, ki se veže na lahkotne teme, bo idealen za spoznavanje njenega karakterja. S tem ženski sporočate, da vas zanima in se vam njeno mnenje zdi pomembno. Poskusite izpostaviti čim več svojih dobrih lastnosti, ampak jih vključite skrito v pogovoru, saj jo boste ob nenehnem hvaljenju prej odvrnili kot pa očarali. Ženska nikoli ne ve, kdo stoji pred njo, zato je odličen način, da ta pritisk omilite s tem, da ji namignete, da se pri njej ne boste dolgo zadržali. Poskusite s frazami kot je »Živjo, tudi jaz čakam na hrano, samo za trenutek sem prisedel, saj sem videl, da imaš pred seboj nekaj okusnega. Kaj pa si si naročila?«

Izogibajte se neposrednim komentarjem

Ženske si želijo komplimentov bolj kot karkoli na svetu. A pazite, neposredni komentarji, ki se vežejo na njeno postavo, so popolnoma neprimerni, saj jo bo odvrnilo dejstvo, da na njej opazite le telo in se bo kmalu obrnila stran. Poglejte, kaj trenutno počne in pogovor načnite s prijetno opazko, ki se veže na njeno dobro izbiro hrane ali filma, njeno inteligenco in na ta način nadaljujejte pogovor. Vprašajte jo po njenem mnenju, saj bo navdušena nad občutkom, da vas zanima, kaj si misli. Tako lahko spoznate svojo sorodno dušo ali pa si pridobite dobro prijateljico. Bodite previdni, da ne pretiravate s komplimenti, saj jo lahko spravite v neprijeten položaj.

Uporabite telesno mimiko    

Ženske se bolj odzovejo na vaše kretnje kot na vaše besede. Pokažite, da ste odločni, saj so ženskam všeč moški, ki vedo, kaj želijo. Vendar spremljajte tudi njeno telesno mimiko, saj lahko opazite, da ni zainteresirana za vas, v tem primeru pa boste zanjo delovali vsiljivi. Takrat je najbolje, da prekinete pogovor in se umaknete.

Bodite pozitivni

Za ženske ni nič bolj privlačnega kot moški, ki jo nenehno spravlja v smeh in v vsaki stvari najde nekaj pozitivnega. Opogumite se in pritegnite njeno pozornost s nečim, kar jo bo nasmejalo. Če vidite, da je vajin pogovor uspešen, se prisedite, da se izognete nerodnemu opotekanju ob mizi. Ne zadržujte jo in se po nekaj trenutkih opravičute, da morate oditi in da vam je bilo prijetno ob njeni družbi ter ji pustite svojo telefonsko številko.

Ob upoštevanju teh nasvetov boste izboljšali svojo karizmo in sproščenost, ki bo pritegnila ženske. Vendar ne pozabite, da ti nasveti ne delajo čudežev, saj mora med vama preskočiti iskrica, ki jo bo prepričala. Kljub vsemu smo ljudje vizualna bitja in jo morate privlačiti tudi na način, da boste lahko nadaljevali pogovor. Zapomnite si tudi, da vsak ni za vsakega in pozorno spremljajte njeno mimiko telesa, saj vam bo kmalu postalo jasno, ali ste ji všeč.

Ž.L.

Komentarji