Ženska je v tistih dnevih velikokrat povsem drugačna kot ženska, ki jo poznamo iz preostalih dni. Večina moških takrat reagira z besedami: »ja imaš spet ta rdečo, zastopim«, vendar to ni rešitev. Taka reakcija vsekakor ne izboljša odnosa v razmerju, tisti dnevi pa so vsekakor odlična priložnost za to, le odreagirati moramo pravilno. 

Ko ženska prične s svojim menstruacijskim ciklusom, se njeno razpoloženje lahko spremeni v trenutku in si ni prav nič podobna. Da bi ji olajšali te tegobe in bi sebe prikazali kot idealnega partnerja, se med njenim naslednjim ciklusom držite naslednjih navodil.

  1. Zabeležite si v koledar

Vašo drago lahko navdušite s tem, da si zapomnite, kdaj nastopi njen ciklus. Bodite tisti prvi dan posebej pozorni do nje in nudite ji pomoč pri opravilih. S tem boste naredili veliko, da bo njeno razpoloženje veliko bolj podobno običajnemu in sigurno vam bo za pomoč hvaležna, saj ji boste zelo pomagali pri premagovanju bolečin v trebuhu.

  1. Postrezite ji s čokolado ali njenimi naljubšimi prigrizki

V času menstruacije ženske obožujejo čokolado. Če ste se spomnili ali pa po telefonskem pogovoru prepoznali, da so se pri vaši dragi začeli tisti dnevi, se med potjo, ko se vračate domov, ustavite v trgovini in kupite njen najljubši prigrizek. Verjemite, da bo vašega prihoda domov zelo vesela, vi pa boste za nekaj trenutkov tudi sebi prikrajšali »jamranje«, saj bo raje uživala v poskušanju čokolade, ki se ji bo takrat zdela še boljša.

  1. Termofor

Veliko dekletom med menstruacijo pomaga termofor. Pogrejte vodo in jo nalijte v termofor ter ga prinesite v posteljo. Termofor prislonite na njen trebuh in  dragi boste v trenutku zmanjšali bolečine, za kar vam bo zelo hvaležna.

  1. Namenite ji masažo

Čeprav ji masažo lahko namenite vsak dan, je ta zelo prepričljiva tudi v tistih dnevih. S svojimi čudežnimi rokami lahko pri svoji dragi ustavrite občutek, s katerim bo sama pozabila na »vojno«, ki se dogaja znotraj njenega telesa.

  1. Oglejta si film ali TV oddajo

Za žensko so tisti dnevi neznosno dolgi in potekajo zelo počasi. Potrpite z njo in si vzemite čas. Skupaj si oglejta njen najljubši film ali TV oddajo. S tem jo boste za nekaj časa zamotili in lažje bo prenašala bolečine, zraven pa boste veliko dobrega naredili tudi za vajin odnos, saj bo vedela, da se lahko na vas zanese tudi takrat, ko ji je težko.

  1. Namenite ji vso pozornost

Najpomembnejše za konec. V tistih dnevih bodite prilagodljivi in ji namenite vso pozornost. Zaradi menstruacije je vaša draga kot čustvena razvalina. Njeno razpoloženje se spreminja iz trenutka v trenutek. Bodite ob njej in jo poslušajte, poskušajte jo razumeti in pokažite zanimanje zanjo. Ko boste videli, da jo grabijo močni krči, se uležite k njej in se skupaj z njo crkljajte. Topel objem in nežne besede spodbude bodo pravi balzam za bolečine in slabo voljo, ki jo povzroča menstruacija.

To so predlogi, ki vam lahko pomagajo, da z vašo drago še bolj utrdita svojo zvezo in da tudi tiste dneve naredite bolj prijetne. Seveda, predlogi niso zagotovilo, da se bo vaša draga počutila bolje, vendar delujejo v večini primerov, zato se splača poskusiti.

 

U.S.

Komentarji