Ne glede na to kako dolgo ste z nekom v razmerju, morate upoštevati, da se lahko stvari spremenijo v nekaj sekundah. Včasih lahko imate zelo močan prepir, kjer se preveč oddaljite drug od drugega. Če se počutite preveč izgubljene in ne veste kaj storiti, ne skrbite preveč. To je tisto, pri čemer vam bo ta članek poskušal pomagati. Odnosi so težki in rešitve problemov prav tako niso lahke. In če ste eden izmed tistih, ki ne vedo, kaj storiti, potem je ta članek pravi za vas. Razrešili bomo pogosta vprašanja, s katerimi se soočajo pari v odnosih, in kaj natančno lahko storite, da te težave ne zlomijo obeh.

Ob koncu dneva bodo odnosi vedno zahtevali veliko trdega dela. Ne bo šlo samo za vprašanje ljubezni med vama. Razmerje se vedno konča, ko se oba odločita, da bo tako. Torej, če ste odprti predanosti in trdemu delu, ki je potrebno za zdravljenje svojega odnosa, potem imate vedno priložnost za boj. Nadzirate svojo lastno usodo in postanite mojstri zaljubljenega življenja.

Za mnoge so najpogostejši prepiri in vprašanja v zvezi posledica spola ali denarja. In to sploh ni presenetljivo, ker se lahko razmerje spremeni v močno igro, kjer ni nobenega dvoma, da gre za seks in denar. Če ugotovite, da gre pogosto med vama za pogovor o seksu in denarju, potem je to močen boj. Oba imata težave z nadzorom. In od kod prihaja ta nesprejemljiva potreba po nadzoru? Vse izhaja iz strahu negotovosti. Več nadzora, ki ste ga imeli nad situacijo, manj verjetneje je, da vas bo kaj presenetilo in ˝ugriznilo v rit˝. To je največje tveganje, ki najpogosteje pride, ko si zaljubljen. Prav zato morata oba rešiti negotovost in odpraviti strah na konstruktiven način. Ljubezen bi morala biti bolj podobna svobodi kot kontroli. Sposobni morate biti pametno pristopiti in ublažiti te strahove.

Ob koncu dneva se spustite do komunikacije. Edini način, da se znebite negotovosti je, da se naučite zaupati drug drugemu. Zaupanje pa je mogoče zgraditi le s trdno odprtostjo in preko komunikacije. Vedno morate stati na isti strani. Vedno se morate potruditi, da se približate in ko se več ne poskušate nadzorovati, postanejo vaša srca povezana. Naučite se zaupati v svojo boljšo polovico, ker na koncu dneva je to tisto kar šteje.

K. S.

Komentarji